Rica ederim...Evet romu, gapps ve supersu yu reboot etmeden sırası ile fleşleyin...zaten full Backup almamızın amacı da, herhangi bir problem veya beğenmemezlik durumda, eski roma geri dönebilmek...kolay gelsin, gazanız mubarek olsun
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
eyw hocam Allah razı olsun
bilmeyince herşeyi soruyor insan. deniyorum hemen.
[doublepost=1516312016,1516298897][/doublepost]Romu kurdum ancak Apk yüklemeye çalışınca yükle butonu aktif olmuyor. Extra uygulama fln da yüklü değil googlede ki çözümler de bu romda yok anlamadım. çözümü varmıdır yoksa geri döncem muiproya
[doublepost=1516388632][/doublepost]Edit : başka sürüm indirip kurdum şuan sorunsuz yedeklerimi de kurdum. Sony kullanırdım, özlemişim saf android deneyimini. Şuan için son derece seri , memnun kaldım bakalım RR rom kullanmaya devam bir süre daha. Şuan tek aradığım muiprodaki face id .. yüz tanıma ile kilit açmak için bir yol varmı rr romda ..
Şarj konusunda biraz kullanıp bakıcam ne durumda. Onun haricinde yağ gibi akıyor maşallah. Bildirimler özelleştirmeler fln muiprodan aşağı kalır değil pek. tabiki eksi ve artılar mevcut ama stabilite olacaksa değer..
Son olarak tema ve yazı stilleri için ne önerirsiniz. Mui tabanlı romlardaki kadar geniş tema desteğimiz mevcutmu aosp romlarda