Yardım Resmi note 8 global şarj sıkıntısı

Kaaneruyar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global kararlı 11.0.9
Telefon Modeli
Redmi Note 8
Bootloader Kilidi
Açık
Öncelikle merhaba form sakinleri yaklaşık 5 aydır redmi note 8 cihazını kullanıyorum cihazım yurtdışı imei atılmış durumda global kararlı rom kullanıyorum ancak batarya süresinde 10 saati pek geçemiyorum ve arama yaptığımda genellikle telefon konuşmayı sessize alabiliyor ekranı kilitlesem bile arama ekranına dönüyor küçük bir temas halinde kolaylıkla sessize alıyor hatta kilitlemediğimde uygulamalar arasında geçiş bile yapıyor eu roma geçmeyi düşünüyorum ancak imei nin gitmesinden endişeleniyorum bu konuda yardımcı olabilirmisiniz acaba şimdiden teşekkürler

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Teşekkürler wipe format yaparken silmemem gerek dosyanın adını söyleyebilirmisiniz acaba
hocam wipe basın format data yapın sonra geri gelin wipe/advance wipe dalvik,cache,data,internat storage system seçip çubuğu kaydırın ve en baştaki menüye gelin ardından bilgisayara cihazı bağlayıp rom dosyasını içine atın install bölümüne gelin ve romu seçip flaşlayın işlem bitince reboot system diyip çıkabilirsiniz twrp nin kalmasını istiyorsanız magisk de flaşlamanız gerek

Oyla:

Kaaneruyar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
2
hocam wipe basın format data yapın sonra geri gelin wipe/advance wipe dalvik,cache,data,internat storage system seçip çubuğu kaydırın ve en baştaki menüye gelin ardından bilgisayara cihazı bağlayıp rom dosyasını içine atın install bölümüne gelin ve romu seçip flaşlayın işlem bitince reboot system diyip çıkabilirsiniz twrp nin kalmasını istiyorsanız magisk de flaşlamanız gerek
Rom için bilgisayar şart mı yani rom dosyası şuanda sd card da benim

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Custom romlarda magisk yüklemeseniz de TWRP gitmez. Sadece stok romlarda gidiyor TWRP. :)

Rom için bilgisayar şart mı yani rom dosyası şuanda sd card da benim
Ben yedeğimi de hafıza kartına alıyorum, romu da. Wipe işlemlerinde external storage kısmını seçmeyin, yani silmeyin, sorun olmaz. Ki EU stabilin konusunda sadece format data yapıp kurun denmiş, aynı o şekilde kurdum ben de. Sorun da olmadı. Özellikle girip bir şeyleri seçmedim yani. :)

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Custom romlarda magisk yüklemeseniz de TWRP gitmez. Sadece stok romlarda gidiyor TWRP. :)
TWRP kalıcı olmadığı zaman sonraki rom güncellemelerinde twrp nin gittiğine çok şahit oldum

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
TWRP kalıcı olmadığı zaman sonraki rom güncellemelerinde twrp nin gittiğine çok şahit oldum
Güncellemede gittiğini bilmiyordum hocam. Aklımda bulunsun. Teşekkürler. :)

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Güncellemede gittiğini bilmiyordum hocam. Aklımda bulunsun. Teşekkürler. :)
Rica ederim bu söylediğim pitblack ya da orangefox ile deneme şansım olmadı ancak orjinal twrp ile daha önce çok gitti

Oyla:

Kaaneruyar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
2
Rica ederim bu söylediğim pitblack ya da orangefox ile deneme şansım olmadı ancak orjinal twrp ile daha önce çok gitti
Hocam talimatlara harfiyen uydum ancak zip dosyası bozuk hatası alıyorum install yaptığımda sebebi nedir acaba

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek