Yardım Resmi note 8 global şarj sıkıntısı

Kaaneruyar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global kararlı 11.0.9
Telefon Modeli
Redmi Note 8
Bootloader Kilidi
Açık
Öncelikle merhaba form sakinleri yaklaşık 5 aydır redmi note 8 cihazını kullanıyorum cihazım yurtdışı imei atılmış durumda global kararlı rom kullanıyorum ancak batarya süresinde 10 saati pek geçemiyorum ve arama yaptığımda genellikle telefon konuşmayı sessize alabiliyor ekranı kilitlesem bile arama ekranına dönüyor küçük bir temas halinde kolaylıkla sessize alıyor hatta kilitlemediğimde uygulamalar arasında geçiş bile yapıyor eu roma geçmeyi düşünüyorum ancak imei nin gitmesinden endişeleniyorum bu konuda yardımcı olabilirmisiniz acaba şimdiden teşekkürler

Kaaneruyar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
2
Kurcalama işini seviyorsunu beta kurun Miui 12 geldi android 10 ile birlikte ve haftalık güncelleme alıyor hocam adı üstünde beta pil süresi vs çok kararlı değil ancak çıkan yeniliklere ilk siz erişiyorsunuz...
Tabi bunun için android 10 betayıda yüklemem gerekli rica etsem onuda atarmısınıx buraya birde twrp için telefonu fastboot modunda başlatmam gerekiyor değil mi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bu hatayı alıyorum sebebi nedir acaba

Ekli dosyalar

• 1594461847019759930045248002058.jpg
    1594461847019759930045248002058.jpg
    2 MB · Görüntüleme: 6
Son düzenleme:
Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Tabi bunun için android 10 betayıda yüklemem gerekli rica etsem onuda atarmısınıx buraya birde twrp için telefonu fastboot modunda başlatmam gerekiyor değil mi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bu hatayı alıyorum sebebi nedir acaba
twrp yükleme aracını çalıştıracaksınız telefon fastboot modunda olacak

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Beta yüklemenizi tavsiye etmem. En azından eliniz alışana kadar, cihaz hakkında bilgi edinene kadar EU stabil kurun derim. Beta gerek pilde, gerek akılcılıkta henüz iyi durumda değil. Pil için yakınıp daha kötü olana gitmeyin. :)

Bir, bir buçuk ay sonra stabil olarao MIUI 12 ve Android 10 EU stabile gelecek zaten, çok riske girmeyin derim. Hem Android 10 ile uyumsuz olan birçok uygulama var. Bazı oyunlar kapanıyor durduk yere uyumsuzluktan.

Ben EU stabildeyim, bunu tavsiye ederim size de.

Oyla:

Kaaneruyar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
2
Beta yüklemenizi tavsiye etmem. En azından eliniz alışana kadar, cihaz hakkında bilgi edinene kadar EU stabil kurun derim. Beta gerek pilde, gerek akılcılıkta henüz iyi durumda değil. Pil için yakınıp daha kötü olana gitmeyin. :)

Bir, bir buçuk ay sonra stabil olarao MIUI 12 ve Android 10 EU stabile gelecek zaten, çok riske girmeyin derim. Hem Android 10 ile uyumsuz olan birçok uygulama var. Bazı oyunlar kapanıyor durduk yere uyumsuzluktan.

Ben EU stabildeyim, bunu tavsiye ederim size de.
Sağolun hocam rom yükleme kısmında yazılanların aynısını yaparsam imei gitmez değil mi ? Birde eu rom kullanan birisisiniz globale göre daha mı iyi ve kaç saat ekran süresi alıyorsunuz

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Sağolun hocam rom yükleme kısmında yazılanların aynısını yaparsam imei gitmez değil mi ? Birde eu rom kullanan birisisiniz globale göre daha mı iyi ve kaç saat ekran süresi alıyorsunuz
Valla normal kullanımda (wifi ile) %20 şarj kala 10.5 saat ekran süresi aldım. Global Hindistan da çok iyi ekran süresi veriyor, belki daha iyi hatta ama EU stabil hem MIUI 12'yi daha erken alacak hem de daha seri.

EU Stabil konusundaki gibi kurulum yaptım direkt ben, hiçbir sorun olmadı. Yedeklerinizi almayı unutmayın tabi. :)

Oyla:

Kaaneruyar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
2
Valla normal kullanımda (wifi ile) %20 şarj kala 10.5 saat ekran süresi aldım. Global Hindistan da çok iyi ekran süresi veriyor, belki daha iyi hatta ama EU stabil hem MIUI 12'yi daha erken alacak hem de daha seri.

EU Stabil konusundaki gibi kurulum yaptım direkt ben, hiçbir sorun olmadı. Yedeklerinizi almayı unutmayın tabi. :)
Birazdan kuruluma başlıyacağım yedeği nasıl alabilirim ve silmemem gereken dosyanın adı ne

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular