Yardım Resmi Note 12 pro sweet_k6a edl modda yazılım yemiyor (bricked)

ozogorich

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Özgür
Cihazım
sweet_k6
Konular
0
Deniycem hocam ve telefonun şarjı azdı tuglalandiginda ama şuan baya sıcak, serin odada kendi kendisine ısınmış acaba açılıyor da ekran mı gelmiyor bakalım ne çıkacak garantide

Harunkaya75

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Seyit Harun
Cihazım
Redmi 13 pro +
Konular
7
cihaz çok sorunmuş keşke böyle cihazlar için konu açılsada dikkat etsek

ozogorich

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Özgür
Cihazım
sweet_k6
Konular
0
cihaz çok sorunmuş keşke böyle cihazlar için konu açılsada dikkat etsek
ula keşke ya neyse ben kendi bilgimi buraya ekleyeyim /dev/block/sdd olarak bağlanan yerde cdt ddr gibi işlemcinin kendine ait bölümleri var dokundun mu yakar fakat kabuk çalıştığı sürece eğer yedeği varsa dd ile geri yükleyebilirsin (daha önce yapmıştım bu sefer şarjım el vermedi) yani mantıken işlemci çalışan bir cihaza takılırsa ve içinin bir yedeği varsa -ki bende her bölümün bir yedeği var- geri düzeltilebilir ama pek tabii bunun hakkında yeterince teknik bilgim yok bu iş beni aşıyor :')

ozogorich

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Özgür
Cihazım
sweet_k6
Konular
0
Güncelleme:garantiden büyük vergi mükellefleri faturalı 1 kuruşluk (fatura çıkarma bedeli) anakart alındı adıma ve takılarak hayata döndü mü desem yoksa ne bileyim koca anakart gitti sorunum çözüldü yine çalışan bir n12p4g'em var para bile harcamadım ama bi garip yetkili hesabın çalışmaması

ozcifciyusuff

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 12 Pro 5g
Konular
19
Hocam benim note 12 pro da hard brick yedi edl moda arka kapağı açarak giriliyor sanırsam, daha garantisi bitmediginden garantiye göndersem diyorum yazılım ile ilgili değişiklikler garanti kapsamı dışındadır vs. yazmıyor (belki küçük Bi ima var ama daha çok donanım odaklı) kılavuzda doğru mu düşünüyorum yoksa uğraşmali miyim ne yapmaliyim
Bootloader açıksa garanti dışı hiç uğraşma

ozogorich

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Özgür
Cihazım
sweet_k6
Konular
0
Bootloader açıksa garanti dışı hiç uğraşma
İşlemci yazılımı bozulduğunda bunu anlamalarının mümkünatı kalmıyor çünkü anakartı tahtalı köye yolluyorsun o yüzden üstte de yazdığım gibi garanti kapsamında yani bedava anakart değişti sadece aynı hatayı tekrar etmicem bir daha aynı sorundan giderse komik olur 💯

ozogorich

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Özgür
Cihazım
sweet_k6
Konular
0
bu cihaz şuanda tamir olmuyor yetkili hesap + jtag dahil çözümü yok. İleride çözüm çıkarsa tamir edilir..
Hocam garantidekiler bana yeni anakart takımından sonra size IMEI değiştiğinden kapanacak diye mesaj gelebilir dikkate almayın eskisi kapanacak dediler fakat YASAL UYARIdan gelen mesajda bu anakartın IMEIsinden bahsediyor eğer kapanırsa modem ve modest disklerinin bulunduğu çiplerin dd komutuyla alınmış yedekleri var önceki anakarttan kalma onları yazdırsam yine dd ile bi daha hard brick olur mu cihaz? Bir daha aynı kabusu yaşamak hiç istemiyorum yoksa uslu uslu bekleyeyim mi noluyor diye

ozogorich

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Özgür
Cihazım
sweet_k6
Konular
0
Hocam garantidekiler bana yeni anakart takımından sonra size IMEI değiştiğinden kapanacak diye mesaj gelebilir dikkate almayın eskisi kapanacak dediler fakat YASAL UYARIdan gelen mesajda bu anakartın IMEIsinden bahsediyor eğer kapanırsa modem ve modest disklerinin bulunduğu çiplerin dd komutuyla alınmış yedekleri var önceki anakarttan kalma onları yazdırsam yine dd ile bi daha hard brick olur mu cihaz? Bir daha aynı kabusu yaşamak hiç istemiyorum yoksa uslu uslu bekleyeyim mi noluyor diye
Hocam bence garantiye gönderin önce. Eğer yaparlarsa işiniz görülmüş olur. Eğer garanti dışı derlerse o zaman alternatifini düşünürsünüz. Denemeden bilemezsiniz. Kaybınızda olmaz.
Kontrol ettim yeni imeim artık resmi eskisi de değil pek yazdıklarıma cevap alamadım ama Muski hocam siz bi deneyin demeseydiniz şu teknisyen ibareli abiyi dinleyip az kalsın telefonu kaldıracaktım rafa çok teşekkür ederim iyi günler

Muski

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
RN 12 Pro 4G/5G
Konular
5
Kontrol ettim yeni imeim artık resmi eskisi de değil pek yazdıklarıma cevap alamadım ama Muski hocam siz bi deneyin demeseydiniz şu teknisyen ibareli abiyi dinleyip az kalsın telefonu kaldıracaktım rafa çok teşekkür ederim iyi günler
Rica ederim. Telefonunuzu kazasız belasız kullanmanızı dilerim. İyi geceler...

Üst Alt