Yardım Resmi Note 12 pro sweet_k6a edl modda yazılım yemiyor (bricked)

osman202012

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
zaza
Cihazım
xaomi mi9t
Konular
1
Elimde yanlış yazılımdan dolayı port 9008 edl modda kalan bricked olmuş Redmi Note 12 pro sweet telefonum var buna tekrardan nasıl yazılım atarım bilgilendirirseniz sevinirim.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
bu cihaz şuanda tamir olmuyor yetkili hesap + jtag dahil çözümü yok. İleride çözüm çıkarsa tamir edilir..

ozogorich

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Özgür
Cihazım
sweet_k6
Konular
0
Hocam benim note 12 pro da hard brick yedi edl moda arka kapağı açarak giriliyor sanırsam, daha garantisi bitmediginden garantiye göndersem diyorum yazılım ile ilgili değişiklikler garanti kapsamı dışındadır vs. yazmıyor (belki küçük Bi ima var ama daha çok donanım odaklı) kılavuzda doğru mu düşünüyorum yoksa uğraşmali miyim ne yapmaliyim

Muski

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
RN 12 Pro 4G/5G
Konular
5
Hocam benim note 12 pro da hard brick yedi edl moda arka kapağı açarak giriliyor sanırsam, daha garantisi bitmediginden garantiye göndersem diyorum yazılım ile ilgili değişiklikler garanti kapsamı dışındadır vs. yazmıyor (belki küçük Bi ima var ama daha çok donanım odaklı) kılavuzda doğru mu düşünüyorum yoksa uğraşmali miyim ne yapmaliyim
Hocam bence garantiye gönderin önce. Eğer yaparlarsa işiniz görülmüş olur. Eğer garanti dışı derlerse o zaman alternatifini düşünürsünüz. Denemeden bilemezsiniz. Kaybınızda olmaz.

Üst Alt