Soru Repair sonrası mi hesabı

yusuf00300

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Redmi Note 8pro
Konular
4
Herkese hayırlı bayramlar. Bu konu hakkinda elimden geldigince arastirma yapmaya calistim ancak tam olarak bir sonuca ulasamadim. Biliyorsunuz mtk islemcili cihazlar zaten sıkıntı bir de uzerine repair islemi eklenince sıkıntılar katlanarak artiyor. Suan icin cok sukur hic bir problemim yok. Ancak rom degisimleri sirasinda mi hesabi acik oldugu zaman sifre istiyor ve bu sifre girisi cok yavas gerceklesiyor. İlerde xiaomi politikasi daha da katilasirsa ve bir gun rom yukledikten sonra repair yuzunden telefon kilidini acamazsam diye bir korkum var. Bu yuzden ilerde bir sikintiyla karsilasmamak icin mi hesabindan cikis yapmanin daha iyi olabilecegini dusundum. Ama ilerde mi hesabimdan cikis yaptigim icin bir sorunla karsilasir miyim bilemedim. Benim gibi kullanan kullanicilar icin ne oneriyorsunuz? Mi hesabi acik mi kalmali yoksa kapatilmali mi?

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dj_yuxexes

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 5s Plus
Meslek
Polis Memuru
Konular
2
Bir fark yok ki her rom kurumundan önce mi hesaptan çıkış yapın. Daha sonra yeniden giriş yapın. Yavaş bağlanması imei den kaynaklı değil bağlantı kurmaya çalıştığı serverdan ya da sizin bağlantı hızınızdan kaynaklıdır. Bootlooder kilidi açık olduğu sürece korkmayın bu kadar takıntı yapmayın keyifle cihazınızı kullanın tavsiyemdir.

MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

yusuf00300

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Redmi Note 8pro
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam yorumunuz icin tesekkur ederim. Keske dediginiz gibi olsaydi. Yavas girmesinin sebebi mtk islemcili cihazlarin hepsinde repair sonrasi sorunlar olmasi. Hepimizde ayni durum var. Mi hesabina zar zor girsek sonrasinda yine zar zor cikabiliyoruz. Ciksak girmek dert oluyor. Bazen vpn gerekiyor :) Boyle sorunlar olunca bende acaba bu isin hangisi daha mantikli diye merak ettim.

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Bir fark yok ki her rom kurumundan önce mi hesaptan çıkış yapın. Daha sonra yeniden giriş yapın. Yavaş bağlanması imei den kaynaklı değil bağlantı kurmaya çalıştığı serverdan ya da sizin bağlantı hızınızdan kaynaklıdır. Bootlooder kilidi açık olduğu sürece korkmayın bu kadar takıntı yapmayın keyifle cihazınızı kullanın tavsiyemdir.

Yavaş bağlanma değil hocam,Repair sonrası MTK işlemcili cihazlarda Mi hesabı sorunu oluyor.

Oyla:

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
Herkese hayırlı bayramlar. Bu konu hakkinda elimden geldigince arastirma yapmaya calistim ancak tam olarak bir sonuca ulasamadim. Biliyorsunuz mtk islemcili cihazlar zaten sıkıntı bir de uzerine repair islemi eklenince sıkıntılar katlanarak artiyor. Suan icin cok sukur hic bir problemim yok. Ancak rom degisimleri sirasinda mi hesabi acik oldugu zaman sifre istiyor ve bu sifre girisi cok yavas gerceklesiyor. İlerde xiaomi politikasi daha da katilasirsa ve bir gun rom yukledikten sonra repair yuzunden telefon kilidini acamazsam diye bir korkum var. Bu yuzden ilerde bir sikintiyla karsilasmamak icin mi hesabindan cikis yapmanin daha iyi olabilecegini dusundum. Ama ilerde mi hesabimdan cikis yaptigim icin bir sorunla karsilasir miyim bilemedim. Benim gibi kullanan kullanicilar icin ne oneriyorsunuz? Mi hesabi acik mi kalmali yoksa kapatilmali mi?

Hocam ilerisi için bir şey diyemeyiz ama cihazın bootloader kilidi açık olduğundan herhangi bir sorunla karşılacağınızı sanmıyorum. Bu arada ben ilk telefonu aldığımda mi hesabı açmıştım sonrasında hesaptan çıkış yaptım üzerine bir çok Rom yükeledim hiçbir sıkıntı yaşamadım ve halende mi hesabımı kullanmıyorum...

Oyla:

yusuf00300

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Redmi Note 8pro
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ilerisi için bir şey diyemeyiz ama cihazın bootloader kilidi açık olduğundan herhangi bir sorunla karşılacağınızı sanmıyorum. Bu arada ben ilk telefonu aldığımda mi hesabı açmıştım sonrasında hesaptan çıkış yaptım üzerine bir çok Rom yükeledim hiçbir sıkıntı yaşamadım ve halende mi hesabımı kullanmıyorum...
Sizinki de mi repairli hocam? Bana da mantikli gelen cikis yapmak. Telefon yedegi falan cok onemli seyler degil benim icin. Zaten fotograflari google drive yedekliyor. Whats app'i kendisi yedekliyor. Cikis yapmamin bir sakincasi olmaz gibi ongoruyorum.

Oyla:

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54
İmei atılmış telefonlar en iyisi mi hesabından çıkış yapmasınlar. Mi hesabından çıkış yapılınca sonra tekrar girmek çok zor oluyor. Hemde rom kurduğumuz zaman kim garanti veriyor ki, hep başarılı olacak. Rom attığımız zaman kaç kere yanlışlıkla bl kilidini kapıyanlar oldu. Bu sebeple mi hesapdan çıkmak tehlikeli olduğunu düşünüyorum. Ayrıca romu fastboot üzerinden cmd.exe ile kursunlar. Mi flash - ı terk etmek kullanmamak daha tehlikesiz.

Oyla:

dj_yuxexes

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 5s Plus
Meslek
Polis Memuru
Konular
2
Yavaş bağlanma değil hocam,Repair sonrası MTK işlemcili cihazlarda Mi hesabı sorunu oluyor.
Anladım mtk lı repair lı bir cihaz kullanmadım şuana kadar o yüzden bilmiyorum. Bazen sdm li cihazlarda mi hesap sorunu yaşıyor onun gibi bişey sandım.
O zaman çözüm mi hesabı kullanmadan Gmail ile devam etmek. Mi hesapsız sanırım Temalar vs kullanılmıyor bu problem değil ise kullanılır.

Oyla:

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
Sizinki de mi repairli hocam? Bana da mantikli gelen cikis yapmak. Telefon yedegi falan cok onemli seyler degil benim icin. Zaten fotograflari google drive yedekliyor. Whats app'i kendisi yedekliyor. Cikis yapmamin bir sakincasi olmaz gibi ongoruyorum.

Aynen hocam. Ben ayarları falan Cihazın yerel yedeklemesiyle uygulamaları ise SwiftBackup ile yedekliyorum. Rom değişimlerinde ayarlarım uygulamalarım hatta Ana ekran düzenim bile bozulmuyor. Bootloader kilidine gelecek olursak kilit bir kaç şekilde kapanır bunlardan en çok rastlananı;
*MiFlash üzerindende Clean All and Lock
özelliğini kullanarak. Bunu yapmadığınız sürece Extrem durumlar harici kapanmaz.
*Cihazı Fabrika ayarlarına sıfırlamak(imei uçar)

Son düzenleme:
Oyla:

yusuf00300

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Redmi Note 8pro
Konular
4
Aynen hocam. Ben ayarları falan Cihazın yerel yedeklemesiyle uygulamaları ise SwiftBackup ile yedekliyorum. Rom değişimlerinde ayarlarım uygulamalarım hatta Ana ekran düzenim bile bozulmuyor. Bootloader kilidine gelecek olursak kilit bir kaç şekilde kapanır bunlardan en çok rastlananı;

*Cihazı Fabrika ayarlarına sıfırlamak
*MiFlash üzerindende Clean All and Lock

özelliğini kullanarak. Bu ikisini yapmadığınız sürece Extrem durumlar harici kapanmaz.

Fabrika ayarlarina dondurmenin bl kilidini kapattigini bilmiyordum hocam. Tesekkur ederim.

Oyla:
Üst Alt