Soru Repair sonrası mi hesabı

yusuf00300

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Redmi Note 8pro
Konular
4
Herkese hayırlı bayramlar. Bu konu hakkinda elimden geldigince arastirma yapmaya calistim ancak tam olarak bir sonuca ulasamadim. Biliyorsunuz mtk islemcili cihazlar zaten sıkıntı bir de uzerine repair islemi eklenince sıkıntılar katlanarak artiyor. Suan icin cok sukur hic bir problemim yok. Ancak rom degisimleri sirasinda mi hesabi acik oldugu zaman sifre istiyor ve bu sifre girisi cok yavas gerceklesiyor. İlerde xiaomi politikasi daha da katilasirsa ve bir gun rom yukledikten sonra repair yuzunden telefon kilidini acamazsam diye bir korkum var. Bu yuzden ilerde bir sikintiyla karsilasmamak icin mi hesabindan cikis yapmanin daha iyi olabilecegini dusundum. Ama ilerde mi hesabimdan cikis yaptigim icin bir sorunla karsilasir miyim bilemedim. Benim gibi kullanan kullanicilar icin ne oneriyorsunuz? Mi hesabi acik mi kalmali yoksa kapatilmali mi?

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yusuf00300

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Redmi Note 8pro
Konular
4
Başka faydası odur ki, brick olma ihtimali yok derecede. Dosyalar ve ya sürüm sorunlu indirilmiş se error yazacak, Mi flash gibi sorunlu hatalı dosyaları telefona yükleyip sonunda error demeyecek.
Anladim hocam cmd cok daha iyimis o zaman.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

78erhan78

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
xiaomi mi4
Konular
4
ekran açık kalma süresini 10dk ayarlayın 1 kaç kez deneme sonrasında 5 10 dk içinde bağlanıyor.EKRANI KAPATMAYIN

Oyla:
Üst Alt