- Adım
- Tuncay
- Cihazım
- Redmi Note 10s
- Konular
- 11
Evet var.sürüm 5 de Türkçe dil desteği yok, 4.0 'da var mı acaba
Evet var.sürüm 5 de Türkçe dil desteği yok, 4.0 'da var mı acaba
Kusura bakmayın biraz geç cevap verdim. 5.0 da magisk ile tr dil paketi yükleyerek Türkçe olarak kullanabilirsiniz. Hala lazımsa bu yorumu yanıtlayın size gerekli linkleri atarim.sürüm 5 de Türkçe dil desteği yok, 4.0 'da var mı acaba ?
tr dil paketi yuklemek için root gerektirirmi ?Kusura bakmayın biraz geç cevap verdim. 5.0 da magisk ile tr dil paketi yükleyerek Türkçe olarak kullanabilirsiniz. Hala lazımsa bu yorumu yanıtlayın size gerekli linkleri atarim.
atarsanız sevinirim. birde bu romda ofox kurulu geliyor diyorlar doğru mu ?Kusura bakmayın biraz geç cevap verdim. 5.0 da magisk ile tr dil paketi yükleyerek Türkçe olarak kullanabilirsiniz. Hala lazımsa bu yorumu yanıtlayın size gerekli linkleri atarim.
evet gereklitr dil paketi yuklemek için root gerektirirmi ?
evet ofox ve root kurulu geliyor. flash adımların da seçenekler sunuluyor. Dil paketi aşağıdaki linkte bulunuyor. magisk ile flash edin daha sonra ayarlardan dili Türkçe yapın.atarsanız sevinirim. birde bu romda ofox kurulu geliyor diyorlar doğru mu ?
Merhaba dosyayı indiremiyorum önizleme yok sahibinin çöp kutusunda diyor tekrar yükleyebilir misiniz.evet gerekli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evet ofox ve root kurulu geliyor. flash adımların da seçenekler sunuluyor. Dil paketi aşağıdaki linkte bulunuyor. magisk ile flash edin daha sonra ayarlardan dili Türkçe yapın.
Not: cihaza herhangi bir sorun gelirse sorumluluk kabul etmiyorum.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkler bana ait değiller fakat ikiside çalışıyor. Drive çalışmıyorsa sourceforge'dan indirin. Yavaş iniyorsa İDM (internet download manager) kullanın.Merhaba dosyayı indiremiyorum önizleme yok sahibinin çöp kutusunda diyor tekrar yükleyebilir misiniz.