İsteyen konuya buyursun.Uzun uğraşlar ve aramalarım sağolsun, yetimlerin babası, android camiasının ana vatanı, kardeşliğin ve yardımseverliğin hat safhada olduğu xda'da soluğu aldım.
Oginstagrammış gbinsta+'mış vs bunların hiç biri instagram
SPONSORLU saçmalıklarını sonlandırmadı.Bildiğiniz üzere blokada bile bu facebook ve instagram reklamlarını engelleyemiyor.
Sağolsun bir kaç developer orjinal insta ve face uygulamalarını reklamlar ve saçmalıklardan arındırarak bizlere yeniden sunmuşlar;
Programları kurmadan önce orjinal instagram ve facebook'u kaldırmayı unutmayın.Tüm verilerini temizleyerek yaparsanız daha sağlıklı olur uygulama yöneticisinde.
İnstagram için;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Facebook ve messenger için;
Konulardaki içeriği türkçeye çevirmek isteyen varsa çok makbule geçer.Ben sadece verilen linklerdeki uygulamaları kurarak hiç bir imzalama işlemi vs. yapmadan programları sıkıntısız çalıştırdım ve reklamlardan kurtuldum.
Teşekküre gerek yok, en güzel teşekkür bilgi paylaşımının kendisidir, sizinde bu gibi konularda yardım etmek istediğiniz şeyler varsa lütfen esirgemeyin bizimle paylaşın, bilgi paylaştıkça çoğalır.