Yardım Reklamsız Custom Rom

erencifci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci (Grafiker)
Konular
2
Merhaba arkadaşlar hâli hazırda redmi note 6 pro kullanmaktayım fakat stock romunda reklam çıkması beni sinir hastası yapacak. Sizden MIUI tabanlı reklamsız rom önerileri bekliyorum. Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

alperozd

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Birinci Adım
Cihazım
Mi8
Konular
5
VPN yi ben kurmadım ve açmadım nasıl kullanacak onu bilemedim.
"VPN servisi" kullanmadan bu işi yapamaz hiçbir uygulama, root erişimi olmadan. İsterseniz uygulamayı akrifleştirip QS ekranına bakın. Blokada uygulamasına bağlı diye not düşecektir. VPN servisi hem cihazın veri kullanım hesabını bozar, hem de batarya tüketir. Uygulama içi VPN seçeneği normal VPN gibi davranır ama uygulama İnternet'e erişen verileri ve İnternet'ten karşıya yüklenen verilere erişmek için VPN servisi dediğimiz modülü kullanır. Yani uygulama içinde VPN seçeneğini aktifleştirmezseniz telefonunuzda bir VPN sunucusu çalıştırıyor olursunuz.

Oyla:

KaizenTR

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
.
Meslek
.
Konular
37
"VPN servisi" kullanmadan bu işi yapamaz hiçbir uygulama, root erişimi olmadan. İsterseniz uygulamayı akrifleştirip QS ekranına bakın. Blokada uygulamasına bağlı diye not düşecektir. VPN servisi hem cihazın veri kullanım hesabını bozar, hem de batarya tüketir. Uygulama içi VPN seçeneği normal VPN gibi davranır ama uygulama İnternet'e erişen verileri ve İnternet'ten karşıya yüklenen verilere erişmek için VPN servisi dediğimiz modülü kullanır. Yani uygulama içinde VPN seçeneğini aktifleştirmezseniz telefonunuzda bir VPN sunucusu çalıştırıyor olursunuz.
Tekrar inceliyorum öyle ise hemen Adaway e dönerim tzbi

Oyla:

shn999

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
S A Sohan
Cihazım
Tulip
Meslek
Student