Yardım Reklam Engelleme hk

espiyano

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi Note 10 G
Konular
28
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Eu Beta 9.8.29
Telefon Modeli
Redmi note 7
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaslar konu yanlis yerde ise adminlerden ricam.Tasimalari ciddi bi sknti ile karsi karsiyayim.

Telefonda ucbrowser tarayici kullaniyorum.Guya reklam engelleyici var.Adblock eklentisi default kurulu geliyor.Lakin bazi sitelerde banner reklam ckiyo.Mis donanimhaberde...lanet Turkcell reklami gbi.Ve bazi film sitelerinde su kumarbaz.betli metli siteler 30 sn reklamdan sonra film basliyor.Bunlari nasil engellerim.Telefonumda root var.Modul olur aplikasyon olur.Bana bir yol gosterin.

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
Hocam reklam cıkan bir link atarsanız deneme yaparım. Adaway da reklama rastlamadım belki de reklam olan sitrlerle işim yoktur :)
Edit: Birkac film sitesi üzerinden deneme yaptım malesef açılır pencelere engel olmuyor.

Son düzenleme:
Oyla:

espiyano

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi Note 10 G
Konular
28
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
donanimhaberde turkcell reklami var en altta mesela .filmakinesi sitesindede once kumar sitelerinin reklami ckiyor sonra film basliyor mesela.Ynede yardimin icin saol.

Oyla:

serhatk55

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi 8
Konular
16
Adaway ben de kullanıyorum bir kaç kez reklam engellediğini gördüm, genel olarak reklamlarla karşı karşıya kalıyorum hep. Root uygulamaları artık hikaye gelmeye başladı greenify da öyle şarj sürem azaldı gibi. Root yetkisi veriyoruz fakat ne kadar verim alıyoruz uygulamadan?

Oyla:

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
Adaway ben de kullanıyorum bir kaç kez reklam engellediğini gördüm, genel olarak reklamlarla karşı karşıya kalıyorum hep. Root uygulamaları artık hikaye gelmeye başladı greenify da öyle şarj sürem azaldı gibi. Root yetkisi veriyoruz fakat ne kadar verim alıyoruz uygulamadan?
Adaway uygulamalarda gayet başarılı cihazımdaki hicbir uygulamada adaway sayesinde reklam çıkmıyor. Tarayıcıda kötü. Mesela forumdaki reklamları göstermiyor ama coğu sitede pek işe yaramıyor.

Oyla:

Serhat Gümüş

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat Gümüş
Cihazım
14t pro
Konular
8
Reklam engelleyici olarak Adguard uygulamasını tavsiye ederim %99.9 başarı. Ayrıca vpn de var. Tarayıcı olarak Opera yine hem vpn hemde reklam engelleyicisi ile çok başarılı. Ben bu ikiliyi kullanıyorum ve çok memnunum

Oyla:

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Brawe isimli internet browser reklamları engelleyebiliyor.
İsterseniz bir deneyin.

Oyla:

serhatk55

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi 8
Konular
16
VPN olarak kendi sunucunuzu kiralamanızı öneririm. Github sitesine "edu" uzantılı e posta ile kaydolduğunuzda sunucu kiralayan bir site için 50 dolar bakiye veriyordu halen devam ediyor mu bilgim yok. Ve aylık 5 dolar gibi bir ücretle son derece hızlı ve size özel sunucunuz oluyor. O sunucuya da openvpn veya diğer VPN protokolü kurabiliyorsunuz. Şiddetle tavsiye ederim çok memnunum

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
VPN olarak kendi sunucunuzu kiralamanızı öneririm. Github sitesine "edu" uzantılı e posta ile kaydolduğunuzda sunucu kiralayan bir site için 50 dolar bakiye veriyordu halen devam ediyor mu bilgim yok. Ve aylık 5 dolar gibi bir ücretle son derece hızlı ve size özel sunucunuz oluyor. O sunucuya da openvpn veya diğer VPN protokolü kurabiliyorsunuz. Şiddetle tavsiye ederim çok memnunum

Edu uzantılı mail nasıl alabiliriz.

Oyla:

serhatk55

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi 8
Konular
16
Edu uzantılı mail nasıl alabiliriz.
Üniversite öğrencisiyken verilir öğrencilere. Yakınınız varsa üniversite öğrencisi onların adresiyle kaydolup üyelik başlatabilirsiniz. Benim kendi adresimle aldığım 50 dolar tükenmek üzere :) başka bir arkadaşımdan rica edip e postasıyla tekrar kayıt oluşturacam :)

Oyla:
Üst Alt