Yardım Reklam Engelleme hk

espiyano

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi Note 10 G
Konular
28
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Eu Beta 9.8.29
Telefon Modeli
Redmi note 7
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaslar konu yanlis yerde ise adminlerden ricam.Tasimalari ciddi bi sknti ile karsi karsiyayim.

Telefonda ucbrowser tarayici kullaniyorum.Guya reklam engelleyici var.Adblock eklentisi default kurulu geliyor.Lakin bazi sitelerde banner reklam ckiyo.Mis donanimhaberde...lanet Turkcell reklami gbi.Ve bazi film sitelerinde su kumarbaz.betli metli siteler 30 sn reklamdan sonra film basliyor.Bunlari nasil engellerim.Telefonumda root var.Modul olur aplikasyon olur.Bana bir yol gosterin.

espiyano

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi Note 10 G
Konular
28
V3 dosyasinin icindeki host u telefondaki orjinal host ile degistirdim.Teli yeniden baslattim.Malesef bahsettigim sitelerdeki reklamlari engellemedi.Ozellikle en gcik oldugum film sitesindeki onden 12 -30 saniyelik bets sitelerinin tanitim videosu.

Oyla:

Emumaster

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Rüstem
Cihazım
Mi 6
Konular
26
V3 dosyasinin icindeki host u telefondaki orjinal host ile degistirdim.Teli yeniden baslattim.Malesef bahsettigim sitelerdeki reklamlari engellemedi.Ozellikle en gcik oldugum film sitesindeki onden 12 -30 saniyelik bets sitelerinin tanitim videosu.

Maalesef bir o bet reklamları bir de face insta youtube uygulamalarının gömülü ekranlarına çare yok.

Oyla:

procodertr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
MI 13
Meslek
Yazılımcı
Konular
23

Bu versiyonu kurarsanız bir sorununuz çözülür.

Oyla:

espiyano

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi Note 10 G
Konular
28
Yok aga bet sitelerin on videolarina cozum yok.Yanliz birsey hatirladim.Uc browser in eski surumundeki adblock direk on video yu engelliyordu.Simdi ona ugrasacagim.

Oyla:
Üst Alt