Yardım rehber sorunu numaraları siliyom geri geliyor napalım telefonu yakalım mı

bulgaristan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mustafa
Cihazım
mı a2 lıte
Konular
2
a2 lte kullanıyom rehberdeki numaralı siliom geri geliyor siliom geri geliyor telefondaki hesapları sildim olmadı gmaildeki numaralı sildim olmadı yedeklemeleri kapalı gene olmuyor mı a2 lıte aldıgıma cok pişmanım destek hattını arıom format atmanız gerekiyor telefonda silmediğim yapamdıgım uygulama kalmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

xiamoi telefonları demekki bu yuzden ucuz sürekli bi sorun sürekli bi sorun muhendisler yapıyor telefonu teelfon hersey süper sonra diyorlar boyle boyle sorun var surun piyasaya alırlar nasıl olsa =) herkes işini biliyor kim kimi koparıyorsa artık =)

Son düzenleme:

bulgaristan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mustafa
Cihazım
mı a2 lıte
Konular
2
hocam gmail harici yedekleme yaptığınız başka program vs. varmı? gmaille alakalı değilse diğer yollara bakalım. tek tek değerlendirelim. kullandığınız operatörün yedekleme servisi var mı? onları da kontrol edelim. keşke formatla, kapat açla düzelse her şey :) şu an elimde kasası değişecek başka bir makina var operasyon bekliyor, anlıyor muyum? hayır :D
selam hocam teknik servis hesabı anlıyorsun vodafone kullanıyorum yedeklemesi yok onun şimdi gnail harici bi yedekleme yapmadım gmail hesabına giriom ordaki kişileri siliom telefondaki kişileri siliom gmail google hesaplarında yedekleme acık degil hepsi kapalı hatta fotograflarım bile yedekli değill şimdi o gmail hesabını kapatıp başka bi hesap acıyorum veya o hesabı silip baska bi hesap olusturuyorum gene teelfonu ac kapa yaptıgımda rehbere bi giriyorum sanki o rehberi hiç silmemmişim gibi duruyor

Verdiğim uygulamadan bütün kişileri sil kişilerini googlea kaydet
hangi uygulama verdin ki görmedim ben bişey

Kardeşim aynı sorun bendede olmuştu çok sinir birşey sanırım o simdeki kişilerin yüzünden farketdiysen telefonu aldıktan sonra kaydettiğin kişiler çift çıkmaz.
Sim contacts diye bir uygulama var rehberinin yedeğini alıp bu uygulamayla herkesi sil sonra telefonu aç kapa numaraları yükle sorun çıkmaz düzelir
şimdi gördüm mesajını deniycem

Oyla:
Üst Alt