Yardım rehber sorunu numaraları siliyom geri geliyor napalım telefonu yakalım mı

bulgaristan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mustafa
Cihazım
mı a2 lıte
Konular
2
a2 lte kullanıyom rehberdeki numaralı siliom geri geliyor siliom geri geliyor telefondaki hesapları sildim olmadı gmaildeki numaralı sildim olmadı yedeklemeleri kapalı gene olmuyor mı a2 lıte aldıgıma cok pişmanım destek hattını arıom format atmanız gerekiyor telefonda silmediğim yapamdıgım uygulama kalmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

xiamoi telefonları demekki bu yuzden ucuz sürekli bi sorun sürekli bi sorun muhendisler yapıyor telefonu teelfon hersey süper sonra diyorlar boyle boyle sorun var surun piyasaya alırlar nasıl olsa =) herkes işini biliyor kim kimi koparıyorsa artık =)

Son düzenleme:

bydost

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
noname
Cihazım
Xiaomi A2 Lite
Konular
0
xiaomi a2 lite yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum, bahsettiğiniz sorunu hiç yaşamadım, etrafımda kullanan birkaç kişi var onlardan da duymadım. bir ara rehberdeki isimler çift oluyordu sonra düzeldi. size tavsiyem senkronizasyon ayarlarına göz atın ve gmail hesabınızdaki kişileri sildiğinizden emin olun. sağlıklı günler.

Oyla:

serkan_esk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Sagit
Konular
9
Ewet bende mi6 yi rehberden silinen kisiler geri geldiii icin ucuza satarlarkene almistim.

Bende rehberi siliom siliom geri gelio, ama pek sorun olmuoo

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Mesut Aktaş

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
Tarayıcıdan Google hesabına girip kişiler sayfasından silmek istediğinizi silin telefondan da silin artık geri gelmeyecektir, kronik bir sorun değil yani.

Oyla:

bulgaristan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mustafa
Cihazım
mı a2 lıte
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tarayıcıdan Google hesabına girip kişiler sayfasından silmek istediğinizi silin telefondan da silin artık geri gelmeyecektir, kronik bir sorun değil yani.
taptım olmadı kac kere hemde yeni hesaplar actım bunları yapttımm bilindik seylerle gelmeyin

xiaomi a2 lite yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum, bahsettiğiniz sorunu hiç yaşamadım, etrafımda kullanan birkaç kişi var onlardan da duymadım. bir ara rehberdeki isimler çift oluyordu sonra düzeldi. size tavsiyem senkronizasyon ayarlarına göz atın ve gmail hesabınızdaki kişileri sildiğinizden emin olun. sağlıklı günler.

gmaildeki kişileri sildim olmadı attı cıkardım cıhazdakileri sildim hatta kileri sildim olmadıı yeni hesaplar actım numara siliyor sonra geri geliyor bu yuzde yuz xıaomı mı hesabından geliyor herhalde bana burdan başka teknik konularla gelin

Ewet bende mi6 yi rehberden silinen kisiler geri geldiii icin ucuza satarlarkene almistim.

Bende rehberi siliom siliom geri gelio, ama pek sorun olmuoo

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
nerden aldım bu telefonu ya arkadaslar aldı tavsiye ettiler sıfır 1600 tl vermiştim bu sorun aldıgımdan berii varr artık gına geldii neden ucuz sattıkları belli

hocam seninle aynı seyi goruntulu yapalım gitmezse ne verceksin aynı seyi 100 kere yaptım ben

Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyla:

Mesut Aktaş

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
hocam seninle aynı seyi goruntulu yapalım gitmezse ne verceksin aynı seyi 100 kere yaptım ben
Benimle niye challenge yapmaya çalışıyorsunuz onu anlayamadım. :)
Bu şekilde çözüme kavuşmakta lakin şöyle bir şey var kullandığınız telefonun içerisinde hangi yazılım yüklü siz daha öncesinde ne yaptınız telefona neler olduğunu kimse bilmediğinden dolayı bana veya başkasına olmadı olmuyor demenin pek de bir anlamı yoktur. :)

Oyla:

bulgaristan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mustafa
Cihazım
mı a2 lıte
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benimle niye challenge yapmaya çalışıyorsunuz onu anlayamadım. :)
Bu şekilde çözüme kavuşmakta lakin şöyle bir şey var kullandığınız telefonun içerisinde hangi yazılım yüklü siz daha öncesinde ne yaptınız telefona neler olduğunu kimse bilmediğinden dolayı bana veya başkasına olmadı olmuyor demenin pek de bir anlamı yoktur. :)
=) haklısın adamları arıyorsun buraya yönlendiriyorlar kim burda çözüme kavusturabilcek kim kavustramıycak bilmiyorum seni de xiamoınun teknik personelleri herhalde adamları arıyom fortam at gecer diyorlar =) cem yılmaz da diyor da ac kapat bi kendine gelir türklerin tamir anlayışı bu işte =)

Oyla:

bydost

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
noname
Cihazım
Xiaomi A2 Lite
Konular
0
hocam gmail harici yedekleme yaptığınız başka program vs. varmı? gmaille alakalı değilse diğer yollara bakalım. tek tek değerlendirelim. kullandığınız operatörün yedekleme servisi var mı? onları da kontrol edelim. keşke formatla, kapat açla düzelse her şey :) şu an elimde kasası değişecek başka bir makina var operasyon bekliyor, anlıyor muyum? hayır :D

Oyla:

unall_umut

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Umut Ünal
Cihazım
Note 8 pro
Konular
6
a2 lte kullanıyom rehberdeki numaralı siliom geri geliyor siliom geri geliyor telefondaki hesapları sildim olmadı gmaildeki numaralı sildim olmadı yedeklemeleri kapalı gene olmuyor mı a2 lıte aldıgıma cok pişmanım destek hattını arıom format atmanız gerekiyor telefonda silmediğim yapamdıgım uygulama kalmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

xiamoi telefonları demekki bu yuzden ucuz sürekli bi sorun sürekli bi sorun muhendisler yapıyor telefonu teelfon hersey süper sonra diyorlar boyle boyle sorun var surun piyasaya alırlar nasıl olsa =) herkes işini biliyor kim kimi koparıyorsa artık =)
Kardeşim aynı sorun bendede olmuştu çok sinir birşey sanırım o simdeki kişilerin yüzünden farketdiysen telefonu aldıktan sonra kaydettiğin kişiler çift çıkmaz.
Sim contacts diye bir uygulama var rehberinin yedeğini alıp bu uygulamayla herkesi sil sonra telefonu aç kapa numaraları yükle sorun çıkmaz düzelir

Oyla:

bulgaristan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mustafa
Cihazım
mı a2 lıte
Konular
2
Kardeşim aynı sorun bendede olmuştu çok sinir birşey sanırım o simdeki kişilerin yüzünden farketdiysen telefonu aldıktan sonra kaydettiğin kişiler çift çıkmaz.
Sim contacts diye bir uygulama var rehberinin yedeğini alıp bu uygulamayla herkesi sil sonra telefonu aç kapa numaraları yükle sorun çıkmaz düzelir
cift işini düzelttim ben cözdüm o sorunu diğer sorun siliom siliom geri geliyor rehberde ki numaralar

Oyla:
Üst Alt