Haber [Rehber] HyperOS Bootloader Kilidi Açma - Adım Adım Anlatım

samemts

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tuğberk
Cihazım
redmi note 7
Konular
1
2019 yılında redmi cihaz alıp xiaomi hesabı oluşturmuştum, bu haberden sonra mi comminity'e kaydettim o hesabımı, ama forumda 1 günlük kullanıcı diye yazıyordu. denemekten zarar gelmez diyerek comminityden kilit başvurusu yaptım pekine göre aynı gün açma izni verdi. pcden de 72 saat verdi, bekledim ve süre dolduktan 4-5 saat sonra tekrar bağlayabildim ve ardından kilidi açtım. Çare arayan arkadaşlara faydası olması dileğiyle.

edit: cihazım mi 13 global ve başvuruyu hyperos global sürümü yüklüyken yaptım

mthn_gktrk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ham hum
Cihazım
xiaomi
Konular
4
2019 yılında redmi cihaz alıp xiaomi hesabı oluşturmuştum, bu haberden sonra mi comminity'e kaydettim o hesabımı, ama forumda 1 günlük kullanıcı diye yazıyordu. denemekten zarar gelmez diyerek comminityden kilit başvurusu yaptım pekine göre aynı gün açma izni verdi. pcden de 72 saat verdi, bekledim ve süre dolduktan 4-5 saat sonra tekrar bağlayabildim ve ardından kilidi açtım. Çare arayan arkadaşlara faydası olması dileğiyle.

edit: cihazım mi 13 global ve başvuruyu hyperos global sürümü yüklüyken yaptım
Ben aynı bootloader açma kısmına basınca "Hesap 30 günden fazla kayıtlı olmalıdır" yazıyor ve altındaki açma butonu aktif değil. Yani basamıyorum.

samemts

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tuğberk
Cihazım
redmi note 7
Konular
1
Ben aynı bootloader açma kısmına basınca "Hesap 30 günden fazla kayıtlı olmalıdır" yazıyor ve altındaki açma butonu aktif değil. Yani basamıyorum.
Anladım hocam, benim demek istediğim comminitye sadece başvuru için girdim ben, mi hesabımı oraya baglamamistim çünkü hiç lazım olmadı sadece 30 gün önce mi hesabı almış olmanız şartıyla kilit açmanıza izin veriliyor ilk etapda .

Eren KS

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
XM 12 -- CUPID
Meslek
Gemi İnşaat
Konular
9
Bu 2025'e gün verenler, 1 sene bekleyecek demek mi oluyor?
Hayır tabiki orda dediği şey şu şu tarihe kadar yapabilirsin diye belirtmiş
Eğer verdiği tarih kilit açma günü olsaydı kimse beklemez gider yetkili hesaptan açtırırdı

Sent from my 2201123C using Tapatalk

Metin95

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Metin
Cihazım
note12 pro 5g
Konular
2
hocam merhaba telefon redmi note 12pro 5g bl kilidim açık ,mi flash üzerinden hyperos'a güncelleme yapsam kilit kapanır mı yada kilit açık güncelleme yapmaya çalıştığım için telefon açılmama gibi bir sorun olur mu?

karya48

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
S24 Ultra
Konular
3
hocam merhaba telefon redmi note 12pro 5g bl kilidim açık ,mi flash üzerinden hyperos'a güncelleme yapsam kilit kapanır mı yada kilit açık güncelleme yapmaya çalıştığım için telefon açılmama gibi bir sorun olur mu?

Kilit ekran kilidi gibi kendi kendine kapanmaz, mi flash uygulamasında clean all seçip yükleyin sorun olmaz

Metin95

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Metin
Cihazım
note12 pro 5g
Konular
2
Kilit ekran kilidi gibi kendi kendine kapanmaz, mi flash uygulamasında clean all seçip yükleyin sorun olmaz
hocam peki hyperos'a güncelledikten sonra İMEİ atmada sorun olur mu cihaz orjinal kendi imei ile duruyor

radeongt

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Öğrenci
Konular
37
Kullanıcı yanlış yönlendirme amaçlı mesaj yazılması nedeniyle uyarı cezası almıştır.
HyperOs da hesap ve cihaz ekle kısmındaki "couldn't add. please go to mi community to apply for authorization" sorununu çözdüm.

Üst Alt