- Adım
- Ersin
- Cihazım
- Xiaomi 14 Pro
- Konular
- 0
Merhabalar bu sorunun hala çözümü bulunamadı değil mi?
MaalesefMerhabalar bu sorunun hala çözümü bulunamadı değil mi?
Ben tarih alalı 3 gün oldu 168 saat sonra bir de eyeyim bakayım inşallah dediginiz gibi olur mutlaka yazarimBi rehber okudum yabancı kaynak mi comunuty uygulamasından
Uygulama üzerinden tarih aldıktan sonra 72-168 saat aralığında kilidin açılacağını söylüyor
Yani utgulamadan tarihi aldıktan sonraki işlem olarak geliştirici seçeneklerine yönlendirme yapmamış
Eğer tarih alan var ise mi unlock tool üzerinden kilit açma işlemini deneyebilir mi
Sent from my 2201123C using Tapatalk
Hocam saati neden bekliyorsun kiBen tarih alalı 3 gün oldu 168 saat sonra bir de eyeyim bakayım inşallah dediginiz gibi olur mutlaka yazarim
Kilit Açma İçin Başvurun" seçeneğine tıklayın. Eğer "15/02/2024 tarihine erişim izni aldınız" uyarısı alırsanız, burada tarih değişiklik gösterebilir. Örnek olsun diye böyle bir tarih yazdık, tarih aldıysanız işleminiz tamamdır.13 ultra ekledim ama hala hata alıyorum
Yok o maddeyi okudum ama sıkıntı geliştirici seçeneklerde ki hesap ekleme bölümü orda olmuyor diğer tarafta oldu mi topluluğu tamam gelustircideki kilit açma durumu sıkıntıKilit Açma İçin Başvurun" seçeneğine tıklayın. Eğer "15/02/2024 tarihine erişim izni aldınız" uyarısı alırsanız, burada tarih değişiklik gösterebilir. Örnek olsun diye böyle bir tarih yazdık, tarih aldıysanız işleminiz tamamdır.
Bu maddeyi okumadın heralde hocam
Sent from my 2201123C using Tapatalk