saat tan 18 59 59 izin isteginde bulun hiç beklemeden telefonun geliştirici seçenekleri ne git kilit açma durumunu kontrol et de büyük ihtimalle hata verecek hesabını cihazdan kaldır telefonu yeniden başlat tekrar durumu kontrol et de hesabını gir büyük ihtimalle olacak hocamAh şunu ben de bir açabilsem yahu...
ingilizce olarak yazıyor altta. Hesabınız ile telefonun ülkesi uymuyor. Hesabınız global ise telefonda global olmalı yada hesabınız çin ise telefonda çin sürümü olmalıdır. Rom değil! Cihazın modeli.slm arkadaşlar telefonum note 13 pro plus dun mi topluluğundan başvuru yaptım başvuru kabul oldu. ancak geliştirici seçeneklerden mi klit ekleme yapamıyorum hesaptan çıkıp cihazı yeniden başlattım tekrar hesaba gırdım yıne geliştiricide hesap ekleme yapmadım sim etkinleştirmede yaptım yine olmadı sorun ne anlamdım yardımcı olabilecek arkadaş var mı?
hocam surum global tel çin olabılır pek anlamıyorum ne yapmam lazımingilizce olarak yazıyor altta. Hesabınız ile telefonun ülkesi uymuyor. Hesabınız global ise telefonda global olmalı yada hesabınız çin ise telefonda çin sürümü olmalıdır. Rom değil! Cihazın modeli.
hocam surum global tel çin olabılır pek anlamıyorum ne yapmam lazım