Rehber devamlı eskiye dönüyor.

selcuktunc55

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
selçuk
Cihazım
iphone 6s pl
Konular
56
Rehberde düzenleme yapıyorum ve sildiğim yada düzenlediğim numaralar bir süre sonra tekrar geliyor mesela adem aktaş ve yunus Güloğlu na ait nolar zamanında karışmış ayırıyorum iki ayrı kayıt oluyor bir süre sonra yunus yine adem oluyor :) biraz karışık

MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Rehberde düzenleme yapıyorum ve sildiğim yada düzenlediğim numaralar bir süre sonra tekrar geliyor mesela adem aktaş ve yunus Güloğlu na ait nolar zamanında karışmış ayırıyorum iki ayrı kayıt oluyor bir süre sonra yunus yine adem oluyor :) biraz karışık

Google kişilerinizden ve ya Mi heasbınızdan geliyor olabilir hocam, kontrol edebilir misiniz. Ayrıca Kişilerden Görüntüleme seçeneklerinde kontrol edin.

selcuktunc55

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
selçuk
Cihazım
iphone 6s pl
Konular
56
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Google kişilerinizden ve ya Mi heasbınızdan geliyor olabilir hocam, kontrol edebilir misiniz. Ayrıca Kişilerden Görüntüleme seçeneklerinde kontrol edin.
Mi hesaptan kişileri kapattım zaten ama Google kullanıyorum normalde

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Mi hesaptan kişileri kapattım zaten ama Google kullanıyorum normalde

Pc üzerinden Google hesabınıza giriş yapın ve kişiler sekmesinden kontrol edin. Mutlaka oradan alıyordur, başka ihtimal yok :)

selcuktunc55

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
selçuk
Cihazım
iphone 6s pl
Konular
56
Pc üzerinden Google hesabınıza giriş yapın ve kişiler sekmesinden kontrol edin. Mutlaka oradan alıyordur, başka ihtimal yok :)
Acaba telefon üzerinden düzenleme yaptığım için Google de bir değişiklik olmuyor da sonra bir şekilde geri mi geliyor

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Acaba telefon üzerinden düzenleme yaptığım için Google de bir değişiklik olmuyor da sonra bir şekilde geri mi geliyor

Ben Haziranda Mi Max 2 ile Xiaomi ailesine katıldım ve 2 ay boyunca rehber ile boğuştum...sizin bahsettiğin sorunların aynısının yanısıra benim rehberimde resimler var ve bunlar her seferinde ufalıyordu....
Mi ve google hasabımdaki senkronizasyonu tamamen kapatıp, devre dışı bıraktım....rehberim telefonda, SIM Kartta değil...vcf carda bile yedeklesem, bozuluyordu geri yüklediğimde...artık rehberimin efendisi benim....her hafta, bazı zamanlarda günde 1-2 kere olmak üzere, rom değiştirdiğimden, TWRP ile full Backup alıyorum ve yeni Rom sonrası aldığım Backup dan sadece data'yı restore ediyorum ve rehberimde hiç bir değişiklik meydana gelmiyor....

selcuktunc55

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
selçuk
Cihazım
iphone 6s pl
Konular
56
Ben Haziranda Mi Max 2 ile Xiaomi ailesine katıldım ve 2 ay boyunca rehber ile boğuştum...sizin bahsettiğin sorunların aynısının yanısıra benim rehberimde resimler var ve bunlar her seferinde ufalıyordu....
Mi ve google hasabımdaki senkronizasyonu tamamen kapatıp, devre dışı bıraktım....rehberim telefonda, SIM Kartta değil...vcf carda bile yedeklesem, bozuluyordu geri yüklediğimde...artık rehberimin efendisi benim....her hafta, bazı zamanlarda günde 1-2 kere olmak üzere, rom değiştirdiğimden, TWRP ile full Backup alıyorum ve yeni Rom sonrası aldığım Backup dan sadece data'yı restore ediyorum ve rehberimde hiç bir değişiklik meydana gelmiyor....
Daha rom olayına giremedim ben Samsung da çok yapıyordum ama burda çözemedim daha ama bu bir bana mı oluyor şuan resimler zaman zaman bende de küçülüyor birde karşıdan arama gelince resim büyük ben ararken küçük oluyor

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Daha rom olayına giremedim ben Samsung da çok yapıyordum ama burda çözemedim daha ama bu bir bana mı oluyor şuan resimler zaman zaman bende de küçülüyor birde karşıdan arama gelince resim büyük ben ararken küçük oluyor

Ben 2 ayda ancak çözebildim....resim küçülme olayı romdaki ayarlarda mevcut olması lazım

selcuktunc55

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
selçuk
Cihazım
iphone 6s pl
Konular
56

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23

Yunus la Adem in bi oyunu olmasın bu hocam

Üst Alt