- Adım
- Metin Çınar
- Cihazım
- Redmi Note 8
- Konular
- 131
Cihazı garantisiz, imei kayıtlı alacaksanız __SEFA__ hocamdan alabilirsiniz, kendisi hem forum üyesidir hemde işini de gayet iyi yapar.. Sattığı cihazın arkasında durur, ömür boyu yazılım garantisi veriyor..Aslında 5.000 vermeyeceğim maksimum bütçem o kadar. Redmi Note 10 Pro sanırım 4.000 TL civarında bir fiyatla çıkacak. 5.000 TL maksimum bütçem ama yine de mümkün olduğu kadar düşürmeye çalışıyorum 4.500-4.000 civarına.
Bu tarz bir kaç yorum daha gördüm ama sebebi nedir garantili tercih etmemenin? Xiaomi'nin servisi o kadar kötü mü? Daha önce hiç Xiaomi telefon kullanmadım ve servisle de işim olmadı o yüzden bilmiyorum hiç.
Bir de garantisiz ürünleri nereden alıyoruz öyle almak istesem bile? Daha önce yurt dışı cihaz kullanmadım o yüzden nereden temin ederiz, IMEI kayıt işlemlerini nasıl hallederiz, ileride telefonda sorun çıkarsa tamir işini nasıl hallederiz bilmiyorum. Ya da garantisiz kullanmanın başka handikapları var mıdır? Bilgi verirseniz sevinirim, teşekkürler.
Kendisinden redmi note 8 almıştım, cihaz 2 kez çöktü ama bilmediğim alanlara girince oldu, yani benim yüzümden.. Yanlış rom attım sanırım.. Neyse, cihazın tamiri için yetkili hesap ile edl modda rom atılması gerekiyordu.. Yetkili hesap başlı başına maliyet demek.. Bu işlemin ücreti ortalama, işlem başına 150 - 200 TL (300 TL isteyende gördüm forumlarda) ama Sefa hocam benden 80 TL aldı.. 2 kez farklı zamanlarda yaşadığım için sorunu toplam 160 TL..
Sefa hocama kefil olacak pek çok kullanıcı bulabilirsiniz forumda..
Hangi cihazda karar vereceksiniz bilmiyorum ama şimdiden hayırlı olsun hocam.