Sizi çok soru sorup yormak istemiyorum kusura bakmayın ama aklıma birşey takıldı rom attıktan sonra kızılötesi çalışıyor değil mi? çok önemli değil ama merak ettim kusura bakmayın. Teşekkür ederim.Evet hocam
Eu romlari ve linkleri MIUI 11 - MIUI11 Xiaomi.Eu Beta/Stabil Rom 9.10.31 11.0.3.0 buradan takip edebilirsiniz. S2 için olan stabil rom stabil spoyleri altında mevcut, konu açmadan önce bunlara dikkat edin lütfenBeklenen rom geldi ve yine her zaman ki gibi 32bit olarak yapılmış. Tamam Ota ile güncellemeyle 64bit olarak yapamıyorsunuz, en azından ayrıyeten yüklenmesi için 64bit bir rom tasarlayabilirsiniz isteyen yükler istemeyen yüklemez. Custom rom ile gcam yükledim ve çok fark gördüm ayriyeten cihaz performansı harika keşke miui romuna da 64bit getirseler.
Link :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Konu bulunmadı yazıyor bu linkteEu romlari ve linkleri MIUI 11 - MIUI11 Xiaomi.Eu Beta/Stabil Rom 9.10.31 11.0.3.0 buradan takip edebilirsiniz. S2 için olan stabil rom stabil spoyleri altında mevcut, konu açmadan önce bunlara dikkat edin lütfen
Konu bulunmadı yazıyor bu linkte
Redmi S2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Knk indiremedimBeklenen rom geldi ve yine her zaman ki gibi 32bit olarak yapılmış. Tamam Ota ile güncellemeyle 64bit olarak yapamıyorsunuz, en azından ayrıyeten yüklenmesi için 64bit bir rom tasarlayabilirsiniz isteyen yükler istemeyen yüklemez. Custom rom ile gcam yükledim ve çok fark gördüm ayriyeten cihaz performansı harika keşke miui romuna da 64bit getirseler.
Link :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir