MIUI 11 Redmi s2 Miui 11 eu rom

Eno1940

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Redmi s2
Konular
5
Şuan kullandığın romdan memnun musun?. Birde pixel rom u kurduktan sonra gcam I nasıl yükleyebilirim. Normal gcam apk kursam bütün özellikleri çalışır değil mi. Siz kurduysanız bilgi verir misiniz. Teşekkür ederim.
Şuan kullandığım romdan memnunum. Lineageos hariç diğer tüm custom romlarda cam2api aktif test manuel focusdan bakabilirsiniz o yüzden drek gcam indirip kurup tğm özelliklerinden faydalanabilirsiniz. Ben gcam modlu trcamera kullanıyorum. Gcamlarda tek sorun arka kamera 60fps çalışmıyor. Ön kamera 60fps video çalışıyor. 4k video çekebiliyorsun 120fps slowmotion ve 4k timelapse çekebilirsin. Portre modunda optik zoom gibi 1.2x veya 2x veya zoomsuz çekim yapalirsin.

Hakanmiui

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi s2
Konular
8
Şuan kullandığın romdan memnun musun?. Birde pixel rom u kurduktan sonra gcam I nasıl yükleyebilirim. Normal gcam apk kursam bütün özellikleri çalışır değil mi. Siz kurduysanız bilgi verir misiniz. Teşekkür ederim.
Birde TWRP yükleyeceğim ama şuan 32 bit cihaz fark eder mi YouTubedan yüklesem hintli birisi anlatıyor onun cihazıda 32 bit herhalde

Eno1940

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Redmi s2
Konular
5
Birde TWRP yükleyeceğim ama şuan 32 bit cihaz fark eder mi YouTubedan yüklesem hintli birisi anlatıyor onun cihazıda 32 bit herhalde
İlk önce 32bitlik twrpyi yüklüyorsun (belki direk 64bit de yüklenebiliyordur bilmiyorum) sonra 64bitlik twrp ama en iyisi bana göre pitch black recovery 32bitlik twrpyi yükleyip cihazın içine pitch black recovery zipini indir sonra twrpye girip indirdiğin pitch black recoveryi yükle sonra istediğin romu yükleye bilirsin

Hakanmiui

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi s2
Konular
8
İlk önce 32bitlik twrpyi yüklüyorsun (belki direk 64bit de yüklenebiliyordur bilmiyorum) sonra 64bitlik twrp ama en iyisi bana göre pitch black recovery 32bitlik twrpyi yükleyip cihazın içine pitch black recovery zipini indir sonra twrpye girip indirdiğin pitch black recoveryi yükle sonra istediğin romu yükleye bilirsin
Siz recovery dosyasını nereden buldunuz.

Eno1940

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Redmi s2
Konular
5
Teşekkür ederim yalnız bişey söyleyeceğim bana hala pie gelmedi

Redmi S2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bana v10.3.4 ile gelmişti kardeşime de s2 aldık oda hala v10.3.1 de ona da pie gelmedi büyük ihtimal miui11 ile gelecek size

Hakanmiui

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi s2
Konular
8
Bana v10.3.4 ile gelmişti kardeşime de s2 aldık oda hala v10.3.1 de ona da pie gelmedi büyük ihtimal miui11 ile gelecek size
Kardeşin rom kullanmıyor mu? Ben cihazı temmuz ayında almıştım. Win garantili acaba ithalatçu olduğu için mi gelmedi

Eno1940

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Redmi s2
Konular
5
Kardeşin rom kullanmıyor mu? Ben cihazı temmuz ayında almıştım. Win garantili acaba ithalatçu olduğu için mi gelmedi

Attırmadı garantisi bitsin öyle at dedi. Garantiyle alakası olduğunu sanmıyorum kardeşimin ki kvk garantili. İsterseniz miui resmi sitesinde miui 10.3.4 ü indirip otadan güncelleye bilirsiniz. Cihaz sıfırlanır mı bilmiyorum ama

Hakanmiui

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi s2
Konular
8
Bekleyim bakalım. Siz şimdi 64 bit romda mısınız