Soru Redmi S2 bin Geleceği Hakkında

Turquality

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fırat
Cihazım
Xiaomi Redmi S2
Konular
53
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum
Telefon Modeli
Redmi S2
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
2018de redmi S2 aldım ve alırken dikkat etmediğim tek birşeyi vardı. Kaç bit olduğu. Telefon kaç bit hala tam olarak bilmiyorum. Telefonun özelliklerinde ARMv8-64 bit yazıyor ama herkes 32 bit diyor. Volkan Manav isimli bir YouTube kanalı var ona sordum ve "32 bit telefon mu kaldı?" Dedi. Telefonum 32 bit ise ileriki yıllarda sıkıntı çıkarır mı? Çünkü sdn ya da webteknonun sitesinde yeni uygulamaların 32 bit telefonlara desteğinin sona ereceği yazıyordu. Bu doğru mu? 32 bit telefonlara destek kesilince uygulamaları kullanamayacak mıyım? Daha taptaze telefon aldım sıfır cihaz çöpe gitsin istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

PyhX

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
:)
Cihazım
Redmi Note 4 SD
Konular
46
Redmi S2 64 bit değil mi? Bence tereddüt etmeyin öyle bir şey olması çok zor.

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
S2 işlemci olarak 64 bit destekli fakat yazılım olarak 32 bit üzerine inşa edilmiş durumda. Xiaomi hatırladığım kadarıyla 64 bit yazılım veremeyeceğini duyurmuştu. Bu bir sorun değil endişe etmenize gerek yok

Oyla:

A.BayramKorkmaz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
MI 9 Lite
Meslek
Elektrik Teknikeri
Konular
36
S2 işlemci olarak 64 bit destekli fakat yazılım olarak 32 bit üzerine inşa edilmiş durumda. Xiaomi hatırladığım kadarıyla 64 bit yazılım veremeyeceğini duyurmuştu. Bu bir sorun değil endişe etmenize gerek yok
Hocam siz daha iyi bilirsiniz , bizlerde orda burda yazılanlardan birşeyler kapmaya çalışırız
S2 inceleme videosunu izlediğimde elemanın en fazla eleştirdiği konu wifi ile 2 gün dayanan pilin mobil veriye geçtiğinde günde en az 2 kere şarja bağlanması gerektiği konuydu
Google amcaya ben sorduğumda gerçekten 32 bit OS ların batarya sürelerinin daha kötü olduğu yönünde idi.
İşte bilmem kaç tarihinde Google Play'de 32 bit apk kalmayacağı cabası.

Oyla:

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
1 Ağustos 2021 bitiş olacak yeni uygulamalar 32 bit mağazaya yüklenmiyor olacak mevcutlar da güncelleme almayacak.Daha zaman var cihazınız eskimiş olacak oldukça

Oyla:

muluka

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
S2
Konular
7
1 Ağustos 2021 bitiş olacak yeni uygulamalar 32 bit mağazaya yüklenmiyor olacak mevcutlar da güncelleme almayacak.Daha zaman var cihazınız eskimiş olacak oldukça

Hocam peki uygulama geliştiricisi bu desteği daha önceden kesebilir mi? Nasıl olsa 2021'de kesilecek uğraşmıyım artık deme lüksü var mı yoksa Google yayınlanan uygulamanın hem 32'lik hem de 64'lük sürümünü bulundurmalısın şeklinde bir kural koyuyor mu?

Oyla:

A.BayramKorkmaz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
MI 9 Lite
Meslek
Elektrik Teknikeri
Konular
36
merak edenler için İnceleme videosu burada

<iframe width="640" height="360" src="
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Oyla:

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
Anlamadım redmi S2 64 bit mi 32 bit mi?
Ve 2021de çöp oluyor telefon değil mi?

Telefonun işlemcisi 64 bit destekli romu 32 bit Xiaomi rom yapmayacağını belirtti 64 bit olarak.O zaman gelince port rom vs bişey yapılır kalmaz cihaz bu halde.Hiç birşey olmadığını düşünürsek o güne kadar olan uygulamalar o sürümde kalacak yeni güncelleme almayacak.

Oyla:
Üst Alt