Türkçe yapabilmen için kesinlikle bootloader kilidini kaldırman gerekiyor. Ben foruma üye olmadan önce Google amcadan "xiaomi bootloader kilidi açma" yazdım ve anlatılan makaleleri uygulayarak bootloader kilidini 4 gün sounda gelen mesaj ile açabildim. Mesaj geldikten sonra bootloader kilidini açmak içinse
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
"Mi Flash Unlock" proğramını kullandım.
Merhaba hocam. Benim şimdiye kadar kullandığım 3. android cihazım ve gerçekten memnunum. Ufak tefek bug ve hatalar oluyor elbette ama Ben bunları bir şekilde aşabiliyorum.. Haftalık güncellemeleri de manuel indirip twrp ile yüklüyorum.. Bunları yapabilirsiniz aslında, forumda ve internette bir çok makale mevcut fakat biraz zaman ayırmanız gerekiyor..
Selamlar, cihazı ben cift hatlı olarak kullaniyorum ve iki hattımda 3G destekli. Bi kaç gün içinde hattı değiştirip 4G geçiş yaparım..
Batarya süresi geçrekten süper Sabah saat 6:40 da şarjdan çıkardım cihazı ve şarjım şu andan itibaren %56 hatta resmini de yükleyim..
Ara ara kablosuz ve kendi internetimi kullanmama rağmen değerler bu şekilde..
Parmak izi sensörü ilk defa kullanıyorum ve diğer cihazlar nasıl bilmiyorum ama anlık ekran kilidi açılıyor..
Uygulamalara da parmak izi kilidi koydum ama onlar hemen değilde yarım saniye daha geç açılıyor ama asla sorun olmadı..