Yardım Redmi Pro unlock sırasında %50 sorunu

sparco7000

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Orm. End. Müh.
Konular
5
Merhaba arkadaşlar. yeni aldığım redmi pro (3-64) cihazıma eu rom yüklemek istiyorum. mi5 forumundaki unlock yapma işlemlerini uyguluyorum ancak %50 de hata veriyor. sanırım tek sorunum şuan için üzerinde bulunan 8,0,4,0 miui global 8.0 kararlı (LXKCNMA) rom. çin developer romunu indirdim ancak güncelleme ile dosyayı seçtiğimde bilgi toplanıyor kısmında biraz bekliyor ve güncelleme doğrulanamıyor ( güncelleme paketi doğrulanamadı.) yazısı çıkıyor. dosya hatalı inmiş olabilir diye düşündüm ancak tekrar indirip denediğimde yine aynı hatayı aldım. neler yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim.

yujin61

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yücel AYDIN
Cihazım
Redmi Pro
Konular
1
Yaklaşık 1 saattir bu forumda ve global forumlarda yaptığım araştırmaya göre mevcut ROMunuz fake. Birçok hata ve trojen içermekte. Özellikle mevcut browser 'ı kullanmayın ve izinleri elden geçirin derim. Üzerindeki Rom çin romu ve sonradan Türkçeleştirilmiş. Global rom tavsiye ediyorlar. Unlock işlemi yapıp PC üzerinden güncellemeyi deneyin. Ben de unlock için az önce başvuruyu yaptım. Cevap gelir gelmez farklı rom deneyeceğim. Mi5 için verilen anlatımı redmi pro için de yapabilirsiniz.
http://forum.miuiturkiye.net/konu/mi5-unlock-videolu-anlatim.5448/

ROM:
(alt taraftaki sanırım global. üstteki çin versiyonu)

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
yujin61 hocam redmi pro için global rom maalesef bulunmuyor. Eğer vermiş olduğunuz linkteki romlardan birini yüklerseniz cihazınızda Türkçe dil olmayacaktır. Türkçe dil için bootloader kilidini açtıktan sonra custom recovery yükledikten sonra başka bir rom (xiaomi.eu romu olabilir) yüklemeniz gerekir.

Oyla:

sparco7000

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Orm. End. Müh.
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tesekkurler cevaplariniz icin. Sorunumu cozdum. Twrp uzerinden eu rom yukledim. Alet sorunsuz yağ gibi calisiyor ancak sarj olarak daha verimli olabilirdi diye dusunuyorum, huawei g7 kullanirken sanki daha fazla gidiyordu pil omru, birkac sarjdan sonra daha dogru sonuclar alirim sanirim.

Oyla:

yujin61

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yücel AYDIN
Cihazım
Redmi Pro
Konular
1
yujin61 hocam redmi pro için global rom maalesef bulunmuyor. Eğer vermiş olduğunuz linkteki romlardan birini yüklerseniz cihazınızda Türkçe dil olmayacaktır. Türkçe dil için bootloader kilidini açtıktan sonra custom recovery yükledikten sonra başka bir rom (xiaomi.eu romu olabilir) yüklemeniz gerekir.
Teşekkür ederim, mesajınızı bugün okudum, keşke dün baksaydım. Dün dediğiniz gibi her iki romu da yükledim. Linktekilerde Çince ve türevleri ile ingilizce dil var. İngilizce bile çince ile karışık :) Akşam akabinde xiaomi.eu rom indirip kurdum şimdilik herşey güzel. Biraz uykumuza maloldu. Bildirim sorunları ve trojenlerden kurtuldum. Yalnızca video uygulamasında eset, istenmeyen türev gibi bir risk uyarısı veriyor. Onun da izinlerini kapattım.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Teşekkür ederim, mesajınızı bugün okudum, keşke dün baksaydım. Dün dediğiniz gibi her iki romu da yükledim. Linktekilerde Çince ve türevleri ile ingilizce dil var. İngilizce bile çince ile karışık :) Akşam akabinde xiaomi.eu rom indirip kurdum şimdilik herşey güzel. Biraz uykumuza maloldu. Bildirim sorunları ve trojenlerden kurtuldum. Yalnızca video uygulamasında eset, istenmeyen türev gibi bir risk uyarısı veriyor. Onun da izinlerini kapattım.

Geçmiş olsun hocam :)

Forumumuzda sizinle aynı cihazı kullanan pek çok arkadaş da xiaomi.eu romuna geçmek istiyor ancak bir rehber olmadığı için cesaret edemiyorlar. Eğer müsait olursanız yaptığınız iş ve işlemlerin bulunduğu bir rehber hazırlayabilirseniz pek çok arkdaşımızın çok işine yarayacaktır :)

Oyla:

celalaltun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
celal
Cihazım
galaxy note
Konular
1
Yaklaşık 1 saattir bu forumda ve global forumlarda yaptığım araştırmaya göre mevcut ROMunuz fake. Birçok hata ve trojen içermekte. Özellikle mevcut browser 'ı kullanmayın ve izinleri elden geçirin derim. Üzerindeki Rom çin romu ve sonradan Türkçeleştirilmiş. Global rom tavsiye ediyorlar. Unlock işlemi yapıp PC üzerinden güncellemeyi deneyin. Ben de unlock için az önce başvuruyu yaptım. Cevap gelir gelmez farklı rom deneyeceğim. Mi5 için verilen anlatımı redmi pro için de yapabilirsiniz.
http://forum.miuiturkiye.net/konu/mi5-unlock-videolu-anlatim.5448/

ROM:
(alt taraftaki sanırım global. üstteki çin versiyonu)
mtk cihazlar icin unlock olmadan yapabilirsin. flashtool programi ile

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

demirhanunlu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Demirhan
Cihazım
Mi 6
Konular
14
Adım adım bu işi ilk defa yapacak birisine anlatır gibi bir rehber yapar mısınız? Çok makbule geçer

Redmi Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

demirhanunlu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Demirhan
Cihazım
Mi 6
Konular
14
Bu arada EU romunu yükleyince telefondaki rehber, foto, programlar vs. hepsi gidiyor mu?

Oyla:

yujin61

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yücel AYDIN
Cihazım
Redmi Pro
Konular
1
Geçmiş olsun hocam :)

Forumumuzda sizinle aynı cihazı kullanan pek çok arkadaş da xiaomi.eu romuna geçmek istiyor ancak bir rehber olmadığı için cesaret edemiyorlar. Eğer müsait olursanız yaptığınız iş ve işlemlerin bulunduğu bir rehber hazırlayabilirseniz pek çok arkdaşımızın çok işine yarayacaktır :)

Adım adım bu işi ilk defa yapacak birisine anlatır gibi bir rehber yapar mısınız? Çok makbule geçer

Bu arada EU romunu yükleyince telefondaki rehber, foto, programlar vs. hepsi gidiyor mu?

Elbette, aklımdaydı zaten bir süre kullanmak istedim cihazı mevcut rom ile. Şimdilik gayet memnunum. Herhangi bir aksilik yok. ROM yüklenince elbette telefon belleğindeki tüm veriler silinir. Önceden yedekleme yapılması gerekir. Bir aksilik yaşamazsam bir saate kadar elimden geldiğince rehberi hazırlar foruma atarım. Faydam dokunursa ne mutlu bana.

Oyla:
Üst Alt