Yardım Redmi Pro unlock sırasında %50 sorunu

sparco7000

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Orm. End. Müh.
Konular
5
Merhaba arkadaşlar. yeni aldığım redmi pro (3-64) cihazıma eu rom yüklemek istiyorum. mi5 forumundaki unlock yapma işlemlerini uyguluyorum ancak %50 de hata veriyor. sanırım tek sorunum şuan için üzerinde bulunan 8,0,4,0 miui global 8.0 kararlı (LXKCNMA) rom. çin developer romunu indirdim ancak güncelleme ile dosyayı seçtiğimde bilgi toplanıyor kısmında biraz bekliyor ve güncelleme doğrulanamıyor ( güncelleme paketi doğrulanamadı.) yazısı çıkıyor. dosya hatalı inmiş olabilir diye düşündüm ancak tekrar indirip denediğimde yine aynı hatayı aldım. neler yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim.

xiaomi99

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Redmi Pro
Konular
7
Elbette, aklımdaydı zaten bir süre kullanmak istedim cihazı mevcut rom ile. Şimdilik gayet memnunum. Herhangi bir aksilik yok. ROM yüklenince elbette telefon belleğindeki tüm veriler silinir. Önceden yedekleme yapılması gerekir. Bir aksilik yaşamazsam bir saate kadar elimden geldiğince rehberi hazırlar foruma atarım. Faydam dokunursa ne mutlu bana.

üstad yapmış olduğun işlemlerden sonra telefonu ingilizcemi kullanıyorsun yoksa türkçemi

Oyla:

demirhanunlu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Demirhan
Cihazım
Mi 6
Konular
14
Elbette, aklımdaydı zaten bir süre kullanmak istedim cihazı mevcut rom ile. Şimdilik gayet memnunum. Herhangi bir aksilik yok. ROM yüklenince elbette telefon belleğindeki tüm veriler silinir. Önceden yedekleme yapılması gerekir. Bir aksilik yaşamazsam bir saate kadar elimden geldiğince rehberi hazırlar foruma atarım. Faydam dokunursa ne mutlu bana.
Çok teşekkür ederiz. Bir de mevcut ROM ile EU ROM arasındaki farklar nedir? Batarya kapasitesini EU ROM da tam anlamıyla kullanabiliyor muyuz? 4000 mah un en az iki gün gitmesi lazim normal kullanımda bir gün anca gidiyor.

Redmi Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

yujin61

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yücel AYDIN
Cihazım
Redmi Pro
Konular
1
c
Çok teşekkür ederiz. Bir de mevcut ROM ile EU ROM arasındaki farklar nedir? Batarya kapasitesini EU ROM da tam anlamıyla kullanabiliyor muyuz? 4000 mah un en az iki gün gitmesi lazim normal kullanımda bir gün anca gidiyor.

ihazın üzerinde gelen romda hatalar çoktu ve trojenler vardı. Bu forumda araştırınca fake rom olduğunu öğrendim ardından araştırmalara giriştim. üretici romlarından (biri stabil diğeri geliştirici) ikisini de denedim. ikisi de çince ve türevleri ile bozuk çevirili ingilizce dillerden başka bir lisan içermiyordu. Ayrıca google play, google hizmetleri vs gibi google uygulamaları yoktu içerisinde. Bir de birden çok çince isimli bilemediğim uygulamalar vardı. kısaca bana uygun değil :) akabinde xiaomi.eu sitesindeki en güncel uygun romu indirip kurdum türkçe ve eksiksiz. batarya performansını tam anlamıyla değerlendiremeyeceğim. henüz yükleyeli çok olmadı ve telefonumda 102 uygulama kurulu. o yüzden değerlendirmem yanlış olur. Fakat arkaplanda çalışma vs gibi taasrruf özelliklerini detaylı ve titiz bir şekilde ayarlarsak sanırım keyifli bir pil ömrü yaşarız.

Oyla:

GÜNCEL KAL

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hasan
Cihazım
Redmi Pro
Konular
7

4050 mh batarya ile 10 çekirdekli ve full hd oled ekran için Bir veya bir buçuk gün şarjın yetmesi normaldir.Eğer daha hızlı bitiyorsa telefonun ekranı kapalıyken altta açık olan bazı uygulamalar şarjın hızlı tükenmesine neden oluyordur.

Oyla:

yujin61

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yücel AYDIN
Cihazım
Redmi Pro
Konular
1
Oyla:

demirhanunlu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Demirhan
Cihazım
Mi 6
Konular
14
c

ihazın üzerinde gelen romda hatalar çoktu ve trojenler vardı. Bu forumda araştırınca fake rom olduğunu öğrendim ardından araştırmalara giriştim. üretici romlarından (biri stabil diğeri geliştirici) ikisini de denedim. ikisi de çince ve türevleri ile bozuk çevirili ingilizce dillerden başka bir lisan içermiyordu. Ayrıca google play, google hizmetleri vs gibi google uygulamaları yoktu içerisinde. Bir de birden çok çince isimli bilemediğim uygulamalar vardı. kısaca bana uygun değil :) akabinde xiaomi.eu sitesindeki en güncel uygun romu indirip kurdum türkçe ve eksiksiz. batarya performansını tam anlamıyla değerlendiremeyeceğim. henüz yükleyeli çok olmadı ve telefonumda 102 uygulama kurulu. o yüzden değerlendirmem yanlış olur. Fakat arkaplanda çalışma vs gibi taasrruf özelliklerini detaylı ve titiz bir şekilde ayarlarsak sanırım keyifli bir pil ömrü yaşarız.
Ben de calculator ve note uygulamarını trojan görüyor. Acaba bunlar gerçekten sıkıntı olur mu biliyor musunuz? Sonuçta bütün bilgilerimiz telefonda yüklü. Rehber için tekrar teşekkürler

Oyla:

yujin61

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yücel AYDIN
Cihazım
Redmi Pro
Konular
1
Ben de calculator ve note uygulamarını trojan görüyor. Acaba bunlar gerçekten sıkıntı olur mu biliyor musunuz? Sonuçta bütün bilgilerimiz telefonda yüklü. Rehber için tekrar teşekkürler

Ben güvenemediğim için yeni Rom yükledim. Üstelik fake rom olduğunu da öğrenince elimi daha da çabuk tuttum :)
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Oyla:

yujin61

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yücel AYDIN
Cihazım
Redmi Pro
Konular
1
Ayrıca fake romda bulunan browser isimli tarayıcıdan Gmail hesabıma girdim ve birkaç dakika sonra Google hesabınıza izinsiz giriş denemeleri oluyor şifreyi değiştirin diye mail attı. Hindistan üzerinden teşebbüs gösteriyordu.

Oyla:
Üst Alt