Yardım Redmi Pro Sorunları Herkeste Var Mı?

natbolad

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
baris
Cihazım
redmi pro
Konular
1
Merhaba,

GG Cepporttan beyaz redmi pro aldım, bu siteyle de bir münasebetleri olduğu için umarım cevap alırım.
Üzerinde aşağıdaki fake rom var; MIUI Global 8.0 Stable 8.0.4.0 (LXKCNMA)

Sorunlar;
-4G nin bu kadar sorun olacağını bilmiyordum, Turkcell kullanıcısıyım, telefon sık sık 4g'den 3g'ye geçiyor, bu sürede 10 20 saniye internete bağlanılmıyor.
-App crash çok fazla, whatsappta foto ekleyip kesmeye çalışınca bile whatsapp durduruldu hatası var. daha birçok uygulamada durduruldu hatası var.
-Radyo bozuk, örneğin 100 hz'e ayarladınız, kendi kendine 102,4'e geçiyor, sesi kısıyor, kanalları ara dediğinde 90,4'te takılı kalıp bir ses çıkarıyor, 1 saatlik sürede raadyo dinlemek çileden çıkarıyor.
-Klavye çok geş açılıyor, (2 3 saniye) Üzerinde kiki keyboard diye bir klavye var, gboard ile değiştirdim yavaşlık aynı.
-kilit ekranı geç geliyor, (2 3 saniye)
-Orta tuşa dokunarak menüye dönmeyi aktifleştirdim, bazen kendi kendine deaktif ediyor bunu, geri tuşuna basıyorsun tepki yok. aşağıdaki tuşlar, parmak izi okuma hariç 10'da 1 kere sorunlu.
-Kamera optimize edilmemiş, çekerken çok netken kaydettiği foto bazen flu olabiliyor.
-Google chrome browser'ı sayfada aşağı inerken, galeri fotoğrafında vs takılarak iniyor.

Soru; Bu sorunlar herkeste olan sorunlar mı?
eu rom için bu sorunlardan hangisi yaşanıyor?
bootloader kilidiyle eu rom kursak delta garantisi gider mi?

Son düzenleme:
Üst Alt