Siz ne yapmak istiyorsunuz? Rom mu yüklemek istiyorsunuz, herhangi bir özelleştirme falan mı? Rom yüklemek istiyorsanız elinizde rom olması gerekiyor. Sd karta romu kopyalamanız gerekiyor. Sd kart ile ya da telefondan yüklenebilecek rom da zip olmalıdır.bende rom yok sadece zip den çıkardıklarımı attım sd karta şimdi nabıcam acil
Rom yüklemek istiyorum.Fakat romu indirdim zipten çıkardım SD karta zipten çıkardığım dosyayı attım fakat twrp ile install yaparken dosyayı seçtiğinde dosyanın içine giriyor yani direk dosyayı yükleyemiyorum.Siz ne yapmak istiyorsunuz? Rom mu yüklemek istiyorsunuz, herhangi bir özelleştirme falan mı? Rom yüklemek istiyorsanız elinizde rom olması gerekiyor. Sd karta romu kopyalamanız gerekiyor. Sd kart ile ya da telefondan yüklenebilecek rom da zip olmalıdır.
Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Romun zipini indirdikten sonra içinden dosyayı çıkardım fakat onu nasıl install yapıcam twrp ile?Siz ne yapmak istiyorsunuz? Rom mu yüklemek istiyorsunuz, herhangi bir özelleştirme falan mı? Rom yüklemek istiyorsanız elinizde rom olması gerekiyor. Sd karta romu kopyalamanız gerekiyor. Sd kart ile ya da telefondan yüklenebilecek rom da zip olmalıdır.
Not D karta attım fakat install yapamadım.Rom yüklemek istiyorum.Fakat romu indirdim zipten çıkardım SD karta zipten çıkardığım dosyayı attım fakat twrp ile install yaparken dosyayı seçtiğinde dosyanın içine giriyor yani direk dosyayı yükleyemiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Romun zipini indirdikten sonra içinden dosyayı çıkardım fakat onu nasıl install yapıcam twrp ile?
Yani direk zip dosyasını mı atayım SD kartaSiz ne yapmak istiyorsunuz? Rom mu yüklemek istiyorsunuz, herhangi bir özelleştirme falan mı? Rom yüklemek istiyorsanız elinizde rom olması gerekiyor. Sd karta romu kopyalamanız gerekiyor. Sd kart ile ya da telefondan yüklenebilecek rom da zip olmalıdır.