Rehber Redmi Pro için Xiaomi.eu (MultiRom) ROM Yükleme Rehberi

genso

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
2
O zaman aldığınız yer ile görüşün. İlk önce çalışıyordu dediniz rom attıktan sonra bozulması yazılımsal olduğu yönüne dikkat çekiyor fskat pek çok rom değişildi sorun çözülmüyor. Acaba darbe mi aldı tuşların olduğu kısım? Aklıma başka birşey gelmiyor.

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla bende anlamadım her hangi bi türlü darbe olmadı. Benim olsa sorun değil ama işte arkadaşa muhtaç olucam şimdi eski romu bulma şansımız var mıdır? Son kez şansımı denemek istiyorum.

Valla bende anlamadım her hangi bi türlü darbe olmadı. Benim olsa sorun değil ama işte arkadaşa muhtaç olucam şimdi eski romu bulma şansımız var mıdır? Son kez şansımı denemek istiyorum.
*Mahcup

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62

*Mahcup
Eski romu bulamazsınız.

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Hepsiburadada satılan her telefon bu romla geliyor. Alan birinden TWRP yedeği bulabiliriz ama TWRP atıp da rom atmayan var mıdır bilmem.
Arayabilirsiniz, şimdiden kolay gelsin.

genso

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
2
Arayabilirsiniz, şimdiden kolay gelsin.

Hocam ondan vazgeçtim eu betayı kursam şükredicem. Çin romu yüklü buna twrp yüklüyorum hafızayı görmüyor dolayısıyla romu kuramıyorum. Onun dışında twrp yüklüyken açılmıyor mi logosunda kalıyor. Yeniden fastboot ile rom atmak zorunda kalıyorum. Bunu nasıl çözeriz?

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Hocam ondan vazgeçtim eu betayı kursam şükredicem. Çin romu yüklü buna twrp yüklüyorum hafızayı görmüyor dolayısıyla romu kuramıyorum. Onun dışında twrp yüklüyken açılmıyor mi logosunda kalıyor. Yeniden fastboot ile rom atmak zorunda kalıyorum. Bunu nasıl çözeriz?
Twrp wipe içerisinden format data tıklayıp yes yazıp format atın. Ardından usb ile cihaza romu atıp kurabilirsiniz hafizayı görür.

genso

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
2
Twrp wipe içerisinden format data tıklayıp yes yazıp format atın. Ardından usb ile cihaza romu atıp kurabilirsiniz hafizayı görür.

Formatta hata veriyor. Ayrıca twrp kurunca açılmıyor ki nasıl usb ile cihaza romu atayım?

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Formatta hata veriyor. Ayrıca twrp kurunca açılmıyor ki nasıl usb ile cihaza romu atayım?
Twrp deyken pc cihazı görür, o şekilde atacaksınız. Advanced wipe içerisinden mi data wipe yapıyorsunuz? Benim dediğim yer wipe a girince advanced wipe tuşunun hemen yanındaki format data tuşu.

genso

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
2
Twrp deyken pc cihazı görür, o şekilde atacaksınız. Advanced wipe içerisinden mi data wipe yapıyorsunuz? Benim dediğim yer wipe a girince advanced wipe tuşunun hemen yanındaki format data tuşu.

Hocam şu an TWRPdeyim ve PC telefonu görmüyor. E-Tab 5lerde oluyordu söylediğiniz olay bunda neden olmuyor acaba? Pc sorunsuz görüyor açıkken.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
twrp olmadan sp flash tool ile veya mi flash ile yükleme yapmanın yolu yokmudur ?
Eğer Global yada Multi olarak Fastboot romu bulursanız yapabilirsiniz tabi.

Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk

Üst Alt