Redmi Pro için TWRP Yardım !

tahmaz88

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ali Haydar
Cihazım
Xiaomi redmi
Konular
7
Çok teşekkürler Tahmaz kardeş aynı sorunu bende yaşadım Redmi Proda ve bu kısmı okuyarak çözdüm benimki farklıydı çok az içinde rom vardı ama görmemekte ısrar ediyordu twrp hafıza kartıyla deneyince oldu kalemine yüreğine sağlık...
Önemli değil hocam ne demek. Yardım için buradayız zaten

Redmi Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:

Nurulika

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mikail
Cihazım
Redmi Pro
Konular
52
Merhaba arkadaşlar twrp yi yükledim yalnız wipe yapmıyor hafıza bağlanamadı tarzında kırmızı yazı ile uyarı veriyor. Wipe yapmayınca da programlar hata veriyor. Redmi pro için çalışan twrp linki verebilecek olan var mı? Çok teşekkür ederim emekleriniz için

azadalihuseyin2830

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
azad
Cihazım
mi2
Konular
7
Slm şöyle yapın tlniz bilgi sayardan rom atabiliyorsaniz şöyle yapın veri bicimlendirin sonra tli kapatıp twrp den açın bilgisayara bağlayıp rom atın sonra flahlayin olur

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tahmaz88

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ali Haydar
Cihazım
Xiaomi redmi
Konular
7
Twrp 3.02 olması lazım redmi proda çalışan. Xiaomi.eu sitesinde var.

Redmi Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nurulika

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mikail
Cihazım
Redmi Pro
Konular
52
Slm şöyle yapın tlniz bilgi sayardan rom atabiliyorsaniz şöyle yapın veri bicimlendirin sonra tli kapatıp twrp den açın bilgisayara bağlayıp rom atın sonra flahlayin olur

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bilgisayardan değil de kendi hafızasına atıp (multi dil olanı değil) oradan yüklüyorum. Ama çince rom ve ingilizce dili var.

tahmaz88' Alıntı:
, Twrp 3.02 olması lazım redmi proda çalışan. Xiaomi.eu sitesinde var.

Evet onu kurdum. Dediğim hatayı veriyor. Halledemedim bir türlü. Bildiğiniz başka bir yol var mı? CWM recovery yükleyebilir miyim acaba?

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Bilgisayardan değil de kendi hafızasına atıp (multi dil olanı değil) oradan yüklüyorum. Ama çince rom ve ingilizce dili var.

Evet onu kurdum. Dediğim hatayı veriyor. Halledemedim bir türlü. Bildiğiniz başka bir yol var mı? CWM recovery yükleyebilir miyim acaba?

chatin_62 hocamın mi5 için Twrp yükleme video konusundaki adb komutları ile bir çok cihaza yükledim. Lakin BL kilitleri hep açıktı. Zaten Twrp ve root için bl kilidi açık olması gerekiyor :)

Nurulika

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mikail
Cihazım
Redmi Pro
Konular
52
Arkadaşlar; wipe de telefonun hafızasını görmemesinin nedeni bir defa format data deyip çıkan ekrana "yes" yazmak gerekiyormuş. Sorunu çözdüm. Çok teşekkürler

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Arkadaşlar; wipe de telefonun hafızasını görmemesinin nedeni bir defa format data deyip çıkan ekrana "yes" yazmak gerekiyormuş. Sorunu çözdüm. Çok teşekkürler

chatin_62 hocamın mi5 Twrp yükleme konusundaki videoda ve anlatımda bunları bastıra bastıra yazmıştı. Konuları okusaniz veya videoları izleseniz bu kadar heyecan yapmazsınız ;)

Nurulika

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mikail
Cihazım
Redmi Pro
Konular
52
chatin_62 hocamın mi5 Twrp yükleme konusundaki videoda ve anlatımda bunları bastıra bastıra yazmıştı. Konuları okusaniz veya videoları izleseniz bu kadar heyecan yapmazsınız ;)

Tabirinizle "Heyecan" dan plus olarak Flyme OS dan yeni Miui ye geçtim. İster istemez acemilik çekebiliyorsun. Ayrıca bilgiler biraz dağınık oluyor. Bazen gözden kaçan bilgiler de olabiliyor. Ha siz çok dikkatliyseniz gözümden hiç kaçmaz derseniz o ayrı, bişey diyemem. Birde malumunuz Miui konusunda pek fazla bilgi yok. Hele redmi pro biraz daha az.

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Tabirinizle "Heyecan" dan plus olarak Flyme OS dan yeni Miui ye geçtim. İster istemez acemilik çekebiliyorsun. Ayrıca bilgiler biraz dağınık oluyor. Bazen gözden kaçan bilgiler de olabiliyor. Ha siz çok dikkatliyseniz gözümden hiç kaçmaz derseniz o ayrı, bişey diyemem. Birde malumunuz Miui konusunda pek fazla bilgi yok. Hele redmi pro biraz daha az.

Amaç önce rehberleri okuyup, öğrenip tecrübe edinmek. Tek gayemiz bu.
Miui ya ilk geçtiğimiz zamanlarda tek yaptığım şey bu forumu, Offical site işleyişini ve xda formunu sürekli Takip ettim. Yeri Geldi telefon brick oldu, yeri geldi başarıyla işlemler yaptım.
Yani elinizdeki cihaz Yeni. En önce cihazı tanıyıp, tecrübe edinmek. Sonrası kendiliğinden gelecektir ;)

2014813 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt