Redmi Pro için TWRP Yardım !

yamakas1

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emr
Cihazım
Demr
Konular
1
Forumun ara kısmına twrp yazınca, chatin_62 hocanın mi5 için anlatımı var. Orada detaylı bahsi var. Ayrıca telefonun açılmama sebebi twrp yükleme sonrası cihaz belleği görünmüyor ondan sanırım. Geçen gece baya uğraştırdı beni.

Oldu da recovery girmezse, yine mi5 twrp konusunun aşağısında bir komut var twrp girmesi için onu da yapabiliyorsun.

Kısaca forumda ve nette her şey var. Ben de senelerdir rom yüklemiyordum ama sağolsunlar baya konu var ve baya güzel cevap verilmiş. Bir tek xposed ve wsm yapmadım. Onu da yaparım bir ara :))

hocam nasıl yaptınız bilgi verirmisiniz olmuyor benimki açılmıyor telefon twrp den sonra

tahmaz88

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ali Haydar
Cihazım
Xiaomi redmi
Konular
7
İçinde yazılım olmadığo için açılmıyor:) xiaomi. eu sitesinden 6.9.22 yazılımını indirin. Hafıza kartına atın. Telefonu kapatıp hafıza kartını takın. Telefonu açın yükleye basın depolama olarak hafıza kartını seçin. Orada yazılımı göreceksiniz yükleyin yazılımı işlem tamam.

yamakas1

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emr
Cihazım
Demr
Konular
1
İçinde yazılım olmadığo için açılmıyor:) xiaomi. eu sitesinden 6.9.22 yazılımını indirin. Hafıza kartına atın. Telefonu kapatıp hafıza kartını takın. Telefonu açın yükleye basın depolama olarak hafıza kartını seçin. Orada yazılımı göreceksiniz yükleyin yazılımı işlem tamam.
bunda hafıza kartı yok ki

yamakas1

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emr
Cihazım
Demr
Konular
1
2.sim yerine hafıza kartı takılıyor.

Bu da yazılım.

bak onu bilmiyodum twrp şifre sıfırlama yaptım şimdi usb depolama girdim twrp den romu atıyorum içine yükleme kısmından yüklücem bu sizin gönderdiğiniz rom türkçe mi ?

tahmaz88

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ali Haydar
Cihazım
Xiaomi redmi
Konular
7
bak onu bilmiyodum twrp şifre sıfırlama yaptım şimdi usb depolama girdim twrp den romu atıyorum içine yükleme kısmından yüklücem bu sizin gönderdiğiniz rom türkçe mi ?
Türkçe en stabil olanı bu. Bu telefon Çinden başka yerde satışa çıkmadığı için global rom yok. Böyle sürümler var. Her hafta yazılım güncellemesi çıkıyor bu siteden indirip kurabilirsin ama bazen çok saçmalıyorlar bence bu sürümü kullan 1 - 2 aya belki stabil sürüm çıkar.

yamakas1

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emr
Cihazım
Demr
Konular
1
Türkçe en stabil olanı bu. Bu telefon Çinden başka yerde satışa çıkmadığı için global rom yok. Böyle sürümler var. Her hafta yazılım güncellemesi çıkıyor bu siteden indirip kurabilirsin ama bazen çok saçmalıyorlar bence bu sürümü kullan 1 - 2 aya belki stabil sürüm çıkar.

nereden takip edebilirim konunun linkini atarmısın

tahmaz88

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ali Haydar
Cihazım
Xiaomi redmi
Konular
7
hmpro yazan xiaomi redmi prp romu.

Redmi Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

suntzu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
MURAT YILDIZ
Cihazım
REDMİ NOTE 3
Konular
0

Çok teşekkürler Tahmaz kardeş aynı sorunu bende yaşadım Redmi Proda ve bu kısmı okuyarak çözdüm benimki farklıydı çok az içinde rom vardı ama görmemekte ısrar ediyordu twrp hafıza kartıyla deneyince oldu kalemine yüreğine sağlık...

Üst Alt