Redmi Pro Hakkında Düşünceleriniz

murphy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Metin
Cihazım
Redmi pro
Konular
1
Merhaba Arkadaşlar. Uzun zamandır redmi pro hakkında araştırma inceleme yapıyorum maalesef çok az türkçe inceleme videosu var. tam anlamı ile bilgi sahibi olamıyorum. Sizce Telefon Nasıl? Eksi Artı Yönleri nelerdir. Ve Gorilla Glass cam var mı üstünde

yanciess

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Zafer
Cihazım
Mi 9t
Konular
24
Hocam Telefon metal kasa elde kayma terleme yapmiyor ekran oled ve cok canli , ekran suresi ortalama 8 saati buluyor parmaz izi sikintisiz nerdeyse sifir hata global rom henuz cikmadi ama xiaomi.eu sitesinde turkce rom mevcut
Gorilla glas yok ama 2.5d ekran var xiaomi cam korumasi belirtmemis ama mutlaka vardir cizilmeye dayanikli ekran

spacemedia

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilhan
Cihazım
oneplus 6t
Meslek
uzman teknisyen
Konular
32
Zopo zp1000 , jiayu s3 , elephone p9000 lite, meizu mx5 , le eco x620 deneyimi yaşamış bir kullanıcı olarak ilk izlenimlerim şöyle; hepsinden daha uzun pil ömrü ve daha stabil ve hızlı bir arayüz , daha fazla rom ve türkçe desteği. tek dez avantaji gorilla glas ekran olmaması ama ekran koruyucu olmamamsına rağmen gözle görülür çizik oluşmadı. Aksesuar desteği burda bulmak zor ama tavsiyem nillkin ekran koruma ve silikon kılıf. iki kez düşürdüm kasada en ufak çizik olmadı.

murphy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Metin
Cihazım
Redmi pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zopo zp1000 , jiayu s3 , elephone p9000 lite, meizu mx5 , le eco x620 deneyimi yaşamış bir kullanıcı olarak ilk izlenimlerim şöyle; hepsinden daha uzun pil ömrü ve daha stabil ve hızlı bir arayüz , daha fazla rom ve türkçe desteği. tek dez avantaji gorilla glas ekran olmaması ama ekran koruyucu olmamamsına rağmen gözle görülür çizik oluşmadı. Aksesuar desteği burda bulmak zor ama tavsiyem nillkin ekran koruma ve silikon kılıf. iki kez düşürdüm kasada en ufak çizik olmadı.

Yorumlarınız için tşk ederim. Pil süresi uzun kullanımda ne kadar kaç zamanda gidiyor söylermisiniz

murphy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Metin
Cihazım
Redmi pro
Konular
1
Hocam Telefon metal kasa elde kayma terleme yapmiyor ekran oled ve cok canli , ekran suresi ortalama 8 saati buluyor parmaz izi sikintisiz nerdeyse sifir hata global rom henuz cikmadi ama xiaomi.eu sitesinde turkce rom mevcut
Gorilla glas yok ama 2.5d ekran var xiaomi cam korumasi belirtmemis ama mutlaka vardir cizilmeye dayanikli ekran

Nerden satın aldınız hocam

murphy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Metin
Cihazım
Redmi pro
Konular
1

Nerden Aldınız hocam

spacemedia

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilhan
Cihazım
oneplus 6t
Meslek
uzman teknisyen
Konular
32
Makrosu çok iyi olmamakla beraber kullanım olarak akıcı bir menüye sahip. Önceki kullandığım modeller normal kullanımda 1 günü zor çıkarırken redmi pro açık ara önde diyeyim. Takas yoluyla aldım. Fotolarda daha net makro çekim nasıl yapılır uzman arkadaşlar yardımcı olursa bende öğrenebilirim.

xiaomi99

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Redmi Pro
Konular
7
Redmi pronun fotoğraf çekimleri nasıl?

PearBear

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Melih
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
4
Redmi Pro için detaylı bir inceleme videosu çektim. Umarım aradığınız sorulara cevap olur. Herkese iyi forumlar.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

spacemedia

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilhan
Cihazım
oneplus 6t
Meslek
uzman teknisyen
Konular
32
Çok başarılı bir inceleme videosu olmuş , yakın çekimlerde makro sıkıntısı var. Bunu nasıl aşabiliriz acaba.?

Üst Alt