Redmi Pro Hakkında Düşünceleriniz

xiaomi99

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Redmi Pro
Konular
7
video akıcı ve sade zaten youtubede de yorumumu yazmıştım tşkler

murphy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Metin
Cihazım
Redmi pro
Konular
1
müzil playerde birşey dinledikten sonra kulaklığı çıkardığımda ses çıkmıyor çünkü halen kulaklık takılı gözüküyor

yankeski

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
pense
Cihazım
Xiaomi redmi
Konular
0
Yorumlarınız için tşk ederim. Pil süresi uzun kullanımda ne kadar kaç zamanda gidiyor söylermisiniz

5-6 saat ekran açık oyun aktifken 18-20 saat 2hat aktifken açık kaldı.

Son düzenleme:

ememer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EMRE
Cihazım
REDMI PRO
Konular
3
metal kasa olarak iyi ekran iyi hız iyi pil yine güzel...gelelim eksilerine yazılım berbat, sensör eksiği var...bazı uygulamalar çalışmıyor sıkıntı yapıyor...radio var ama 1900 lu yıllardan kalan radyolar gibi ayarlamak mümkün değil...daha fazlasını yazmıyım...bu kadar yeter...iade etme aşamasındayım...iyi yönlerini araştırıyorum...

murphy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Metin
Cihazım
Redmi pro
Konular
1
metal kasa olarak iyi ekran iyi hız iyi pil yine güzel...gelelim eksilerine yazılım berbat, sensör eksiği var...bazı uygulamalar çalışmıyor sıkıntı yapıyor...radio var ama 1900 lu yıllardan kalan radyolar gibi ayarlamak mümkün değil...daha fazlasını yazmıyım...bu kadar yeter...iade etme aşamasındayım...iyi yönlerini araştırıyorum...
dostum işletim sistemi bence diğerlerine göre bir tık önde orjinal türkçe romla beraber bir sorunum kalmadı saat 10da şarda çıkardım 1 e kadar oynadım iş yerinde oyun konuşma mesajla uğraştım saat 12 ve şarjım %40 kaldı bu fiyatta bir cihazın olması bence güzel bir avantaj

bulut743

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
veli
Cihazım
redmi pro
Konular
1
Alma sıkıntıdan başka bir şey değil

murphy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Metin
Cihazım
Redmi pro
Konular
1
dostum işletim sistemi bence diğerlerine göre bir tık önde orjinal türkçe romla beraber bir sorunum kalmadı saat 10da şarda çıkardım 1 e kadar oynadım iş yerinde oyun konuşma mesajla uğraştım saat 12 ve şarjım %40 kaldı bu fiyatta bir cihazın olması bence güzel bir avantaj
dostum aldım son romu yükledim canavar gibi çalşıyor

cahomi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cahit
Cihazım
Redmi pro
Konular
19
Merhaba cihaz hız, performans, batarya, donanım ve fiyat olarak çok iyi. Isınma yok diyebilirim, eski nexus4 üm oyun oynarken soba gibi çayır, cayır yanıyordu. Gelelim eksileri ne en belirgin olanı global rom un olmaması. Bu yüzden bazı sorunlar ile yüzleşip çözmek zorunda kalıyorsunuz. Mesela geri tuşu çalışmaması, son uygulamalar tuşu widget menüye girmesi, batarya performansı nın beklentiyi karşılamaması gibi. Telefona rom, root yaparım. Global rom çıkana kadar, gerekli fixleri kurarım diyorsan. Bence güzel cihaz. Ben beğendim, ekranı büyük olmasa mimax alacaktım 4850 mah. Bataryası için. Bununda bataryası iyi yinede örnek wlan açık internette gezersem 1 saatte %10 düşüyor. Wlan açık online oyun oynarsam 1,5 saatte %20 bataryası düşüyor. Stabil bir rom ile daha da iyi olur diye düşünüyorum.

oztek2323

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Öztekin
Cihazım
Redmi Pro
Konular
0
Arkadaşlar bende de Redmi pro var pasaport kaydını yapacağım 2 tane imei görünüyor 1. İmei kayıt ettirsem olur mu? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

cahomi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cahit
Cihazım
Redmi pro
Konular
19
Arkadaşlar bende de Redmi pro var pasaport kaydını yapacağım 2 tane imei görünüyor 1. İmei kayıt ettirsem olur mu? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Şurada detaylı anlatılmış 2 IMEI De kaydettiriyorsun. Hiçbir farkı yokmuş bir incele

Üst Alt