Yardım Redmi PRO bootloader

SummerFox

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ensar
Cihazım
RedMiPro
Konular
1
İyi günler herkese
Arkadaşlar gitti gidiyor üzerinden redmi PRO 64 GB hafıza 3 GB ram barındıran modelini satın aldım . Ancak telefonda fake rom la geldi. Kameradan galeriye geçiş yapmıyor. Birçok şey daha. Ve en büyük şey de güncelleme almamasi. Ben global rom atmak istiyorum. Veya haftalık ancak . Bu MİUİ 8.0.0.1 sürümü yüklü telefonumda . Ancak bu sürümdeki telefonların bootloader kilitleri kırılamiyomus diye okumuştum bı siteden . Ne yapabilirim. Veya bootloader i kırmadan rom atmam mümkün müdür ? Yardım ederseniz sevinirim

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Hocam bildiğim kadarıyla Redmi pro için resmi global rom yok, Eu romlar var onlardan birini yükleyebilirsiniz isterseniz. Bootloader kilidi kırılmaz zaten, Xiaomi'ye başvuru yapıyorsunuz ve onay geldikten sonra kilidi bazı işlemler sonunda alabiliyorsunuz. Bununla ilgili konu anlatımlari forumda mevcut veya Google'da aratıp bilgi alabilirsiniz.

Oyla:

SummerFox

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ensar
Cihazım
RedMiPro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bildiğim kadarıyla Redmi pro için resmi global rom yok, Eu romlar var onlardan birini yükleyebilirsiniz isterseniz. Bootloader kilidi kırılmaz zaten, Xiaomi'ye başvuru yapıyorsunuz ve onay geldikten sonra kilidi bazı işlemler sonunda alabiliyorsunuz. Bununla ilgili konu anlatımlari forumda mevcut veya Google'da aratıp bilgi alabilirsiniz.
Hocam eu rom olarak MİUİ 8.1 den yüksek var mıdır acaba şu anda 8.1 yükledim ama İngilizce

Oyla:

Cheops

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
AYDIN ATMACA
Cihazım
YOK
Konular
7
Hocam eu rom olarak MİUİ 8.1 den yüksek var mıdır acaba şu anda 8.1 yükledim ama İngilizce
Çekim kalitesinden memnunmusun , yani çekiyor gibi gösterip aslında sana kimse ulaşamıyor vb gibi durumlar oluyormuş.... Benimde bu makinada çok gözüm var ama sorun var dediler...

Oyla:

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Xiaomi. Eu romlarda türkçe dil mevcut Xiaomi. Eu sitesine girip güncellemeri ordan kontrol edebilirsiniz.
Çekim kalitesinden memnunmusun , yani çekiyor gibi gösterip aslında sana kimse ulaşamıyor vb gibi durumlar oluyormuş.... Benimde bu makinada çok gözüm var ama sorun var dediler...
MTK cihazlara bulaşmayın SD işlemcili cihazlar önceliginiz olmasını öneririm sadece bir tavsiye :)

Oyla:

Cheops

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
AYDIN ATMACA
Cihazım
YOK
Konular
7
Xiaomi. Eu romlarda türkçe dil mevcut Xiaomi. Eu sitesine girip güncellemeri ordan kontrol edebilirsiniz.

MTK cihazlara bulaşmayın SD işlemcili cihazlar önceliginiz olmasını öneririm sadece bir tavsiye :)
Tamam :) :)

Oyla:

Cheops

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
AYDIN ATMACA
Cihazım
YOK
Konular