Yardım Redmi PRO bootloader

SummerFox

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ensar
Cihazım
RedMiPro
Konular
1
İyi günler herkese
Arkadaşlar gitti gidiyor üzerinden redmi PRO 64 GB hafıza 3 GB ram barındıran modelini satın aldım . Ancak telefonda fake rom la geldi. Kameradan galeriye geçiş yapmıyor. Birçok şey daha. Ve en büyük şey de güncelleme almamasi. Ben global rom atmak istiyorum. Veya haftalık ancak . Bu MİUİ 8.0.0.1 sürümü yüklü telefonumda . Ancak bu sürümdeki telefonların bootloader kilitleri kırılamiyomus diye okumuştum bı siteden . Ne yapabilirim. Veya bootloader i kırmadan rom atmam mümkün müdür ? Yardım ederseniz sevinirim

Cheops

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
AYDIN ATMACA
Cihazım
YOK
Konular
7
İki cihazda kendi sınıfında güzel cihazlar karşılaştırma konusundan bahsediyorsaniz tabiki de mi5s. :)
Bakalım uygun fiyatlı bir de taksitli satan bulursam alayım :D :D :D Aklında olsun seninde :D 5s 64gb 3gb olanından :D

Oyla:

SummerFox

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ensar
Cihazım
RedMiPro
Konular
1
Çekim kalitesinden memnunmusun , yani çekiyor gibi gösterip aslında sana kimse ulaşamıyor vb gibi durumlar oluyormuş.... Benimde bu makinada çok gözüm var ama sorun var dediler...
Hocam ben çok memnunum telefonda çekim falan hiç sıkıntı yok kamerası da iyi yani bana yetiyor. Hoparlörü falan çok iyi 4,5G desteği var zaten 2.52 GHz bana çok çok yetiyor 83 tane oyun var GTA serileri falan daha hiç kasmadı. Şarjı da baya iyi 12 de çıkartıyorum gece 1 e 2 ye kadar oynuyorum Müzik dinliyorum yani baya baya yetiyor

Oyla:

SummerFox

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ensar
Cihazım
RedMiPro
Konular
1
Xiaomi. Eu romlarda türkçe dil mevcut Xiaomi. Eu sitesine girip güncellemeri ordan kontrol edebilirsiniz.

Hocam xiaomi.eu romlarda twrp kullanarak atmak gerekiyor herhalde flashlayamıyoruz değil mi ben twrp kullanamıyorum ya

Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyla:

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Hocam xiaomi.eu romlarda twrp kullanarak atmak gerekiyor herhalde flashlayamıyoruz değil mi ben twrp kullanamıyorum ya
ewet xiaomi.eu romları twrp üzerinden kuracaksanız mi flash programı ile sadece resmi romlar kurulur.

Oyla:

SummerFox

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ensar
Cihazım
RedMiPro
Konular
1
ewet xiaomi.eu romları twrp üzerinden kuracaksanız mi flash programı ile sadece resmi romlar kurulur.
Hocam müsaitseniz link atabilir misiniz haftalık rom olandan şu an tekrar kurdum ben weekly 8,5.6.7 sürümü herhalde ama İngilizce

Oyla:

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Hocam müsaitseniz link atabilir misiniz haftalık rom olandan şu an tekrar kurdum ben weekly 8,5.6.7 sürümü herhalde ama İngilizce

Oyla:
Üst Alt