Yardım Redmi Pro 13 5G E-SIM özelliği

Sbrs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bilgi
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global beta
Telefon Modeli
13 pro 5g
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Herkese merhaba, YD redmi 13 pro 5g de e sim var mı? Satıcılar 5g Çin diyorlar ve band ile ilgili sorun çıkabiliyor diyorlar. Konu ile ilgili bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Hayır o cihazı kesinlikle almayın.
Türkiye pazarı Çin ürünleri ile dolu Türkçe kullanım için mecburen Hindistan rom kuruluyor hem NFC hem de esim uçuyor.

Globalde kullanmak için BL kilidi açmak ve direnç attırmak lazım o da çok maliyetli.

Redmi Note 13 pro 5G modelini almak tamamen zarar.

Redmi Note 13 pro Plus modeli 12-13 bin civarına satılıyor. Doğrudan yazılımsal kayıt imkanı var sıfırlama ve güncelleme ile zarar görmüyor.

Şu an YD telefon alacaksanız orta seviye için 13 bine Redmi Note 13 pro Plus alınır.

Üst seviye için 19 bine Mi 14T Pro tavsiye ederim. Kayıtla 24 e gelir.

Oyla:

Sbrs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bilgi
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Türkiye pazarı Çin ürünleri ile dolu Türkçe kullanım için mecburen Hindistan rom kuruluyor hem NFC hem de esim uçuyor.

Globalde kullanmak için BL kilidi açmak ve direnç attırmak lazım o da çok maliyetli.

Redmi Note 13 pro Plus modeli 12-13 bin civarına satılıyor. Doğrudan yazılımsal kayıt imkanı var sıfırlama ve güncelleme ile zarar görmüyor.

Şu an YD telefon alacaksanız orta seviye için 13 bine Redmi Note 13 pro Plus alınır.

Cevabınız ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Benim için e sim özelliği önemli. 10 bin civarı YD cihaz e sim özelliği olan öneriniz var mı?redmi 13 pro Plus da e sim var mı? E sim sadece 5g olan cihazlar da mı var?YD redmi 5g olanlarda galiba sadece Çin mi oluyor?

Oyla:

ahmetcngz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Rdmi nte 13 pro
Konular
20

Aynı telefoncu gibi anlatmışsınız hocam bı telefonu övüp öbür telefonu yalandan yere gömerek.
Dediğinizin yarısı yanlış. Note 13 pro 5g'ye bütün romlar kurulabiliyor. Hint dışındaki romlara da modem flashlıyorsunuz öyle kullanıyorsunuz gayet basit bir işlem. Eğer bootlader açık bir note 13 pro 5g bulabilirseniz alabilirsiniz, gayet rahat bir şekilde kullanabiliyorsunuz. Ayrıca yazılımsal kayıt nerde güncelleme ile gitmiyor acaba? Asıl direnç ile IMEI'de sıfırlama ile gitmez yazılımsal kayıtta gider.
Kısacası , bl açık bir note 13 pro 5g bulabilirseniz rahatlıkla alabilirsiniz, onun dışında başka modellere veya 13 pro plusa yönelebilirsiniz.

Oyla:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Aynı telefoncu gibi anlatmışsınız hocam bı telefonu övüp öbür telefonu yalandan yere gömerek.
Dediğinizin yarısı yanlış. Note 13 pro 5g'ye bütün romlar kurulabiliyor. Hint dışındaki romlara da modem flashlıyorsunuz öyle kullanıyorsunuz gayet basit bir işlem. Eğer bootlader açık bir note 13 pro 5g bulabilirseniz alabilirsiniz, gayet rahat bir şekilde kullanabiliyorsunuz. Ayrıca yazılımsal kayıt nerde güncelleme ile gitmiyor acaba? Asıl direnç ile IMEI'de sıfırlama ile gitmez yazılımsal kayıtta gider.
Kısacası , bl açık bir note 13 pro 5g bulabilirseniz rahatlıkla alabilirsiniz, onun dışında başka modellere veya 13 pro plusa yönelebilirsiniz.
Bootloader açmak asıl mesele zaten piyasada şu an Çin modeller var Çin cihazlar için de öyle kafana göre BL açma imkanı yok 200 dolar maliyeti var.

200 dolar maliyet üstüne bir de direnç atılması lazım. Şu tabloda bilip de uyarmazsam benim ayıbım hala gidip 5G alırsa konu sahibi bilir.

8 bine telefon alıp 10 bin masraf yapmak pek akıllıca değil. Global bulursa zaten alır ona bir şey diyen yok. Satan kişi de belirtmiş zaten Çin cihaz sorunlarını.

İlaveten Note 13 pro plus için yazılımsal kayıt sorunsuz durumda imei gitmiyor.
Diğer modeller için de server kayıt çıktı o daha da sağlam.
Bilgilerinizi güncel tutun.

Son düzenleme:
Oyla:

Sbrs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bilgi
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Değerli bilgilerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. İlk defa YD telefon bakıyorum çokta anladığım işler değil. Telefoncu farklı bişey diyor, forumlarda araştırdım orada da farklı diyenler var kafam iyice karıştı. Telefoncuya ne sormam gerekli. Çünkü onlar e sim özelliği yok diyorlar menü de gözükmüyor dediler. Hatta bunu 13 pro Plus için de söylediler. 13 pro 5g için Çin dediler, 13 pro 4g için global ve sorunsuz dediler. Açıkçası benim Telefoncuya telefonun Çin ve global olması dışında neyi sormam lazım ki e sim özelliğini kullanabileceğim sorun yapmayacak bir model alayım.

Oyla:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Değerli bilgilerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. İlk defa YD telefon bakıyorum çokta anladığım işler değil. Telefoncu farklı bişey diyor, forumlarda araştırdım orada da farklı diyenler var kafam iyice karıştı. Telefoncuya ne sormam gerekli. Çünkü onlar e sim özelliği yok diyorlar menü de gözükmüyor dediler. Hatta bunu 13 pro Plus için de söylediler. 13 pro 5g için Çin dediler, 13 pro 4g için global ve sorunsuz dediler. Açıkçası benim Telefoncuya telefonun Çin ve global olması dışında neyi sormam lazım ki e sim özelliğini kullanabileceğim sorun yapmayacak bir model alayım.
e-sim özelliği yurtdışı cihazlarda riskli.
İmei değişimi sonrası sorunlar çıkabilir çünkü şebeke tanımlaması operatör tarafından yapılıyor ve esim desteği olmayan imei hayli sorun yaratabilir.
Kayıtsız durumda 4 ay sorunsuz kullanırsınız ama imei attırdıktan sonra esim gidebilir. Rahat etmek için yurtiçi cihaz bakmanız lazım sizin.

Redmi Note 13 pro plus yurtiçi 23 bin civarına satılıyor. Siz yine araştırmaya devam edin imeisi değişmiş cihazda esim kullanmayı deneyen birileri çıkar belki.

Oyla:

ahmetcngz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Rdmi nte 13 pro
Konular
20
Bootloader açmak asıl mesele zaten piyasada şu an Çin modeller var Çin cihazlar için de öyle kafana göre BL açma imkanı yok 200 dolar maliyeti var.

200 dolar maliyet üstüne bir de direnç atılması lazım. Şu tabloda bilip de uyarmazsam benim ayıbım hala gidip 5G alırsa konu sahibi bilir.

8 bine telefon alıp 10 bin masraf yapmak pek akıllıca değil. Global bulursa zaten alır ona bir şey diyen yok. Satan kişi de belirtmiş zaten Çin cihaz sorunlarını.

İlaveten Note 13 pro plus için yazılımsal kayıt sorunsuz durumda imei gitmiyor.
Diğer modeller için de server kayıt çıktı o daha da sağlam.
Bilgilerinizi güncel tutun.
Dediğimi anlamadınız heralde. İyi okuyun derim. Ben orda bootloader açık bulursanız alın demişim. Bootloader şuan bırak o telefonu normal telefonlarda bile açılmıyor artık imkansız hale geldi nerdeyse. İlk çıktığı zamanlarda alınıp bootloaderı açık bir note 13 pro 5g bulabilirseniz alın demişim, normal kapalısı tabi ki alınmaz zaten. Ayrıca her yazılımla yüklenen telefonda güncelleme yüklenirse IMEI gitmez diye bir şey yok. Kimi yazılımda gitmiyor,kimisinde gidiyor o telefoncuya bağlı bir şey genelde.
Note 13 pro 5g çin ise yüksek ihtimal e sim sıkıntı çıkaracaktır, bende de var ama denemedim deneyimleyenler sıkıntılı diyor. Ama e sim olmasa da olur dersen fake rom mu global rom mu bootloader açık mı diye bak. Pro 4g de birçok özellik düşüyor onu almayın derim. Pro plus da o zaman çin modelidir e sım yok ise. Note 13 pro 4g zaten desteklemiyor e sim.Başka yerleri araştır derim. Bu arada Note 13 pro 5g ve pro plus global e-SIM desteği var en başta sormuşsun.

Oyla:

mur@@d

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Note 13 pro 4g
Konular
1
Pro 5g aldım 2 3 hafta önce düne kadar da kullandım. Global diye satılıyor hep. Ancak hep çin cihazı.
Aramadığım forum, okumadığım konu neredeyse kalmadı.
Pro 5g nin çin cihazının bl kilidini açmak neredeyse imkansız.
Face te yıllardır takip ettiğim Xiaomi gruplarındaki güvenilir eski satıcılarda bile fake rom yüklü pro 5g ler var.
İnsan sinir stres sahibi oluyor, başka bir şey değil.
kafeinsiz hocanın dediklerine kulak verin bence.

Oyla:

ahmetcngz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Rdmi nte 13 pro
Konular
20
Pro 5g aldım 2 3 hafta önce düne kadar da kullandım. Global diye satılıyor hep. Ancak hep çin cihazı.
Aramadığım forum, okumadığım konu neredeyse kalmadı.
Pro 5g nin çin cihazının bl kilidini açmak neredeyse imkansız.
Face te yıllardır takip ettiğim Xiaomi gruplarındaki güvenilir eski satıcılarda bile fake rom yüklü pro 5g ler var.
İnsan sinir stres sahibi oluyor, başka bir şey değil.
kafeinsiz hocanın dediklerine kulak verin bence.
Çok dikkatli olmak lazım hocam. Zaten bootloader açılmadığı için bu kadar fazla fake rom. Bl açık bulunabilirse alınır ancak bence, ki onun bile artık hilesini yapabiliyorlar denemek lazım satıcının yanıda aksi takdirde ya global olacak ki o da çok zor.

Oyla:
Üst Alt