Haber Redmi Pad 5G Tablet 21 Haziran’da Geliyor.

Çok yakında Redmi Pad 5G tableti geliyor. Tablet pazarına yeni bir soluk, yeni bir nefes getirecek olan serinin özellikleri ve bu serinin ne zaman tanıtılacağına ilişkin de bazı bilgiler paylaşıldı.

Sürpriz bir tablet modeli olacak Pad serisinin bu ay içerisinde tanıtılacak olması sevindirici. Çünkü gerçek anlamda iyi bir tasarımı olan ve teknik özellikleri de başarılı olan bir tablet modeli ile karşılaşacağız.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Redmi Pad 5G Özellikleri Yüzümüzü Güldürebilir

Tabletin en önemli özelliği 5G destekli olması olacak. Uygun fiyatlı bir üründe 5G desteğini görmek umut verici. 5G cihazlarının daha ulaşılabilir olacağı anlamına geliyor. 5G desteğinin yanında tabletlerin bir diğer artısı ise özelleştirilmiş arayüzü olacak.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

MIUI Pad sürümü ile gelecek olan Redmi Pad 5G, özelleştirilmiş bir MIUI sürümü sunacak. Açıkçası nasıl değişimler olacağını ve bu özelleştirmenin tablet için nasıl artılar oluşturacağını bilemiyoruz. Bunu tabletle beraber deneyimlemek en doğrusu olacaktır.

İki ana yenilik dışında donanım açısından nasıl bir ürünle karşılaşacağımızı da biliyoruz. Tabletin içerisinde 8 çekirdek Snapdragon 765G işlemcisi olacak. Bu işlemci 2.4 GHz hıza kadar ulaşabilen bir işlemci.

Bu performansı yüksek, 5G destekli, birçok markanın ürünüyle yarışabilecek olan bir tablete ulaşacağımız anlamına geliyor.

Belki kamera kısmında bira geri planda kalınacak. Redmi Pad 5G üzerinden tek bir kamera olacak ve bu kamera 48 MP değerinde olacak.

8.920 mAh batarya ve 30W hızlı şarj diğer önemli artılar ve tüm bu artıların karşılığında tablet için ödemeniz gereken tutar 250 Euro olacak. Tanıtım 21 Haziran’da olacak ve hangi ülkelerde satışın yapılacağını görmek bu tanıtımla mümkün olacak.

 
Üst Alt