- Adım
- Abdulkadir
- Cihazım
- GM 9 pro
- Konular
- 2
Bende yüklemedim korkuyomaynen geldi yükledin mi var mı bir sorun yükleyelim mi ?
Bende yüklemedim korkuyomaynen geldi yükledin mi var mı bir sorun yükleyelim mi ?
11.0.10.0.QJWMIXM Global stock ve EU rom ile sürücü güncellemesi eklendi.
Yeni versiyon resmi site güncelleme ve değişiklik açıklaması şu şekilde. " Android Güvenlik Düzeltme Eki Temmuz 2020'ye güncellendi. Sistem güvenliği artırıldı. Hata düzeltmeleri ve sistem optimizasyonları. " ayrıntı verilmemiş.
Benim tespitlerim (eu rom için geçerli yanlış değerlendirmelere sebebiyet vermeyeyim) "kulaklık alanını kapatmayın" tuhaflığı artık görünmüyor (cep modunu açtığım halde). Sistem biraz daha hızlı. Miui 12 süper wallpaperde hız artışı net görünüyor. Temizle kısayolu geri geldi daha doğrusu 0.09.0 ile bir ara işlevsiz kalmıştı. Uygulama kasası açılışında ara sıra hafif kasmalar var.
Kasma başladı telefonda güncelleme den sonra11.0.10.0.QJWMIXM Global stock ve EU rom ile sürücü güncellemesi eklendi.
Yeni versiyon resmi site güncelleme ve değişiklik açıklaması şu şekilde. " Android Güvenlik Düzeltme Eki Temmuz 2020'ye güncellendi. Sistem güvenliği artırıldı. Hata düzeltmeleri ve sistem optimizasyonları. " ayrıntı verilmemiş.
Benim tespitlerim (eu rom için geçerli yanlış değerlendirmelere sebebiyet vermeyeyim) "kulaklık alanını kapatmayın" tuhaflığı artık görünmüyor (cep modunu açtığım halde). Sistem biraz daha hızlı. Miui 12 süper wallpaperde hız artışı net görünüyor. Temizle kısayolu geri geldi daha doğrusu 0.09.0 ile bir ara işlevsiz kalmıştı. Uygulama kasası açılışında ara sıra hafif kasmalar var.
Normal güncelleme geldi yaptım herhangi bişey de yok ztn root falan3 sorum var.
1-Hangi yöntemle güncellediniz. Twrp mi yoksa fastbootmu?
2-Güncelleme öncesinde telefon hafızasında veya sd kartınızda herhangi bir rom dosyası (zip uzantılı) varmıydı?
3-Telefonunuzun ramı kaç 4 mü 6 mı?
6 128 model3 sorum var.
1-Hangi yöntemle güncellediniz. Twrp mi yoksa fastbootmu?
2-Güncelleme öncesinde telefon hafızasında veya sd kartınızda herhangi bir rom dosyası (zip uzantılı) varmıydı?
3-Telefonunuzun ramı kaç 4 mü 6 mı?
Üstad MIUI 12 Ağustos ta gelirmi acepNe diyeyim bilemedim.![]()
Üstad bizim tel için eu stabil varmı?Muhremelen gelmez beta programına dahil olmadığı için eylül sonu ancak ilk beta gelir muhtemelen.
Bu arada sorduklarıma cevap vermediğiniz için bir şey diyemedim. Twrpden güncellediğinizi varsayıyorum. Eğer eu rom kullanıyorsanız dahili hafızada başka bir rom zipi varsa mesela ilk kurduğunuz eu rom, güncelleme inince twrp iki kez çalışıyor ve sistemi berbat ediyor. Twrp beta aşamasında olduğu için sorunlu.
Yok stock global kullanıyorsanız zaten yapacak tek şey var hard reset.
şu an hindistan romundayım. eu ile hindistan romu arasında bir görüş bir öneriniz olur mu?Elbette hemde mükemmel çalışıyor. Globaldeki sacmaliklarin hiçbiri yok. Zaten stabil dışında rom yok çünkü note 9s beta programına dahil değil.
Sizce en stabil rom hangisi custom romlar genellikle stock kadar iyi olmaz fakat MIUI işler farklı olabiliyor sizce hangisiHindistan romu stock resmi rom. Eu rom ise custom rom. Eu rom özelliklerini sitesinden araştırın. Hindistan romunu siz kullanıyorsunuz özelliklerini ben bilmiyorum.
teşekkürlerHindistan romu stock resmi rom. Eu rom ise custom rom. Eu rom özelliklerini sitesinden araştırın. Hindistan romunu siz kullanıyorsunuz özelliklerini ben bilmiyorum.