ilerde üzülürsün global al 4.5 g açılmıyor ne demek tam anlamadımArkadaşlar bir tane RMN8 buldum yalnız telefon hindistana kayıtlı tek sorunu 4.5 g açılmıyor. Alsam mı sizce nasıl olur?
Yani telefon hint sürümmüş ve hindistanda 4.5 olmadığı için telefondada yokmuş 4.5 öyle söylendiilerde üzülürsün global al 4.5 g açılmıyor ne demek tam anlamadım
Al kardeşim sürümü Endonezya yaparsın bu kadar basitArkadaşlar bir tane RMN8 buldum yalnız telefon hindistana kayıtlı tek sorunu 4.5 g açılmıyor. Alsam mı sizce nasıl olur?
O nasıl oluyor peki reis öyle bir imkan var mi? Bana duzelmiyor diye soylendi soyAl kardeşim sürümü Endonezya yaparsın bu kadar basit
Evet ışte band20 sorunu var 4.5g sorunu reis düzelir mi?kral band20 olmuyo hint de ama 4.5 g ninn gelmemesi başka bi olay bir şeyini bozmadıgına emin mi
Var forumda endonezya sürüm nasıl yüklenirO nasıl oluyor peki reis öyle bir imkan var mi? Bana duzelmiyor diye soylendi soy
leyende pek anlayan birisi değil ama 4.5 açılmıyor diye söyledi işte sadece 3 g çekiyormuş eğer düzelme imkanı varsa almak istiyorum
Ben kullanıyorum sorun yokPeki endonezya sürüm atınca kesin düzelir mi band20 sorunu?