Alış Redmi note8 pro 6/128 arıyorum

Tahaimy

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Taha imay
Cihazım
RedMi Note9 Pro
Konular
3
Peki ne öneriyorsunuz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam spot diyor yurt dışı istiyor anladıgım kadarıyla vanda bulursunuz diye düşünüyorum 230 dolar civarı falan olması lazımdı ırakta falan. Bir araştırın iyice
Evet ama buradada sinir kapıları kapalı olduğu için fiyatlar fırlamış

silindi20943

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
55
Peki ne öneriyorsunuz?
Şuanda İstanbul vb yerlerde spot yurt dışı satan ödeme sonrası kargo yapan bir çok satıcı var facebookta falan lakin fiyatlar 2000 2100 bandında 6/128 ıraktan alma şansınız falan olursa istediğiniz fiyatlara gelecektir diye düşünüyorum.

Tahaimy

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Taha imay
Cihazım
RedMi Note9 Pro
Konular
3
Şuanda İstanbul vb yerlerde spot yurt dışı satan ödeme sonrası kargo yapan bir çok satıcı var facebookta falan lakin fiyatlar 2000 2100 bandında 6/128 ıraktan alma şansınız falan olursa istediğiniz fiyatlara gelecektir diye düşünüyorum.
Bu durumda bana en mantıklısı 700 lira daha verip yasal almak gibi geliyor

silindi20943

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
55
şimdi ben alırken mi a3 garantili 1499 du 1700 e 128/6 pro almıştım yurt dışı imeisinide kendim attım 3 aydır falan kullanıyorum ama fiyatlar dolar vs derken baya değişti

Tahaimy

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Taha imay
Cihazım
RedMi Note9 Pro
Konular
3
şimdi ben alırken mi a3 garantili 1499 du 1700 e 128/6 pro almıştım yurt dışı imeisinide kendim attım 3 aydır falan kullanıyorum ama fiyatlar dolar vs derken baya değişti
Aynen oyle reis. Peki kaçak telefon alırken özellikle neye dikkat edeyim? Birde bazı cihazlr 4.5 çekmiyormuş

silindi20943

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
55
Aynen oyle reis. Peki kaçak telefon alırken özellikle neye dikkat edeyim? Birde bazı cihazlr 4.5 çekmiyormuş
Band 20 hikayesi cihazın global olduğuna bakın Model no G7G ile bitiyor forumda konusu var NFC varsa Model no Globalse globaldir diye düşünüyorum üzerindeki imeiyi yada seri numarasını verify xiaomiden kontrol edin globalmi diye aklıma gelenler bunlar

Tahaimy

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Taha imay
Cihazım
RedMi Note9 Pro
Konular
3
Band 20 hikayesi cihazın global olduğuna bakın Model no G7G ile bitiyor forumda konusu var NFC varsa Model no Globalse globaldir diye düşünüyorum üzerindeki imeiyi yada seri numarasını verify xiaomiden kontrol edin globalmi diye aklıma gelenler bunlar
Cok teşekkür ederim

Üst Alt