İnceleme Redmi Note6 Pro (17 saat ekran performansı)

nicomedia

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Talih
Cihazım
Redmi Note6 Pro
Konular
1
Ekranın görüntüsü almayı unutunca kapanmıştı telefon o yüzden 1dk felan sarjda tuttum açıp ekran görüntüsü alabilmem için. Zaten batarya çizelgesinde farkedersiniz bunu. Neyse konuya döneyim telefon yeni sayılır 1 haftadır elimde özellikle batarya performansından oldukça memnun kaldım. En az pil tüketen uygulamalardan biri benim telefonumda youtube. O yüzden ekran parlaklığını tamamiyle kısarak, nereye kadar gidicek diye merak ettim ve sonuç beni oldukça şaşırttı. Sonra ise 4000 mah ile o ekran süresi imkansız yalan söylüyorsun vs vs tepkiler dedi bazı kişiler. Yani sen de olan telefonda 4000 mah ben de olan telefonda. Sanki ben o performansı alamıyorsam eğer, sen hiç alamazsın gibi bir algı var. Ayriyetten şunu sormak isterim telefondan fazla iyi anlamadığım için. Madem farzedelim başka bir telefon xiaomi değil xiaomi orjinal tarayıcısı başka bir marka telefonda kullanılabiliyor mu? 0.9% pill yemiş resimde bak. Dediğim gibi ben de şaşırınca biraz bu ekran süresine tekrar fulleyip test ettim aynı yöntem ile yani ekran parlaklığını tamamiyle kısıp sadece youtube uygulamasını kullandım ve sonuç olarak 2 saat ekran kullanım süresi %11 bataryadan tüketti.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

BahadirHan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Redmi Note 6PRO
Konular
19
Ben maks 5 saat alıyorum siz nasıl 17 saat aldınız?

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
4 binlik batarya ile 17 saat muazzam bir performans... drunk~~

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
430
Arkadaşlar konu sahibi arkadaşımız normal bir kullanım olmadığının altını çizmiş zaten. Ekran parlaklığı en alt seviyede ve sürekli olarak wifi bağlı. Cihaz muhtemelen güneş almayan bir yerde sabit durmuş ve şebeke geçişi dahi olmamış. Normal kullanımla bu değerleri elbette ki alamazsınız ancak böylesine test kullanımlarında mümkün olur.

Mmseg

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 5
Meslek
Öğrenci
Konular
22
Wifi ile, sinyal güçlü, parlaklık en düşük ve sadece youtube.. Çok normal

nicomedia

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Talih
Cihazım
Redmi Note6 Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet normal kullanım max 12 saat gidiyor genelde gece kullandığım için zaten karanlık ortam ekran parlaklığına ihtiyacım yok tamamiyle kısıyorum. Modem benim odada zaten sinyal güçlü onun da faktörü var.

gelecek3535

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
matematikci
Cihazım
redmi note 6 pr
Konular
2
nokia 3310 umu da boyle kullanirdim.hatta notalarla muzik yapardim polifonik olarak..

Kruis

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kruis
Cihazım
x
Konular
6
Böyle boş konuları açmanın ve onaylamanın manası yok. Parlaklık en kısık seviyede, tüm özellikleri kapalı bir şekilde kullanmak güç gösterisi mi oluyor? Zedge denen harici duvar kağıdı programı en çok kullanılan uygulama olmuş. Demek ki kişi biraz Youtube izlemek dışında hiçbir işlem yapmamış. Kimse sizin bu süreyi merak etmiyor.

Üst Alt