- Adım
- Talih
- Cihazım
- Redmi Note6 Pro
- Konular
- 1
Ekranın görüntüsü almayı unutunca kapanmıştı telefon o yüzden 1dk felan sarjda tuttum açıp ekran görüntüsü alabilmem için. Zaten batarya çizelgesinde farkedersiniz bunu. Neyse konuya döneyim telefon yeni sayılır 1 haftadır elimde özellikle batarya performansından oldukça memnun kaldım. En az pil tüketen uygulamalardan biri benim telefonumda youtube. O yüzden ekran parlaklığını tamamiyle kısarak, nereye kadar gidicek diye merak ettim ve sonuç beni oldukça şaşırttı. Sonra ise 4000 mah ile o ekran süresi imkansız yalan söylüyorsun vs vs tepkiler dedi bazı kişiler. Yani sen de olan telefonda 4000 mah ben de olan telefonda. Sanki ben o performansı alamıyorsam eğer, sen hiç alamazsın gibi bir algı var. Ayriyetten şunu sormak isterim telefondan fazla iyi anlamadığım için. Madem farzedelim başka bir telefon xiaomi değil xiaomi orjinal tarayıcısı başka bir marka telefonda kullanılabiliyor mu? 0.9% pill yemiş resimde bak. Dediğim gibi ben de şaşırınca biraz bu ekran süresine tekrar fulleyip test ettim aynı yöntem ile yani ekran parlaklığını tamamiyle kısıp sadece youtube uygulamasını kullandım ve sonuç olarak 2 saat ekran kullanım süresi %11 bataryadan tüketti.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.