- Adım
- Ali
- Cihazım
- Redmi note 5
- Konular
- 8
Merhaba bende redmi note5 var 3 gündür pubg mobile de aşırı kasmaya başladı neden kasıyor çözümü varsa nedir
Ramram temizleyin, twrp varsa dalvik temizleyin, telefonu yeniden başlatın hiç olmazsa rom atın ya da format atın
Ram temizliyorum telefonu yeniden başlatıyorum rom nasıl atılıyor bilmiyorum kolaysa link atarmisin
Ram
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ram temizliyorum telefonu yeniden başlatıyorum rom nasıl atılıyor bilmiyorum kolaysa link atarmisin
boot yedeği ne işe yarıyor ? ben nandroid backup almıştım ve başka roma geçmiştim, geri döneyim derken bootu da restore edinxe bootlopda kaldı.Cihazda twrp varsa kangaroox kerneli yükleyin ve kurun hocam performans artışı yaşarsınız. Ama kernel flaşlamadan öce twrp den boot yedeğini almayı unutmayın hocam
Boot sadece kernel flaşlarsak mi logoda takılı bootloop olursa diye alıyoruz. tekrar boot yedeği flaşlar cihaz açılırboot yedeği ne işe yarıyor ? ben nandroid backup almıştım ve başka roma geçmiştim, geri döneyim derken bootu da restore edinxe bootlopda kaldı.
kernel harici bootlopa düşersek flaşlanır mıBoot sadece kernel flaşlarsak mi logoda takılı bootloop olursa diye alıyoruz. tekrar boot yedeği flaşlar cihaz açılır
Olabilir denemedim ama kernel harici bootloopu dm verity force encryption zip dosyası hallediyorkernel harici bootlopa düşersek flaşlanır mı
Dediklerini tam bilmiyorum nasıl yapılıyor video filan varmiCihazda twrp varsa kangaroox kerneli yükleyin ve kurun hocam performans artışı yaşarsınız. Ama kernel flaşlamadan öce twrp den boot yedeğini almayı unutmayın hocam