- Adım
- Ali
- Cihazım
- Redmi note 5
- Konular
- 8
Merhaba bende redmi note5 var 3 gündür pubg mobile de aşırı kasmaya başladı neden kasıyor çözümü varsa nedir
Dediklerini tam bilmiyorum nasıl yapılıyor video filan varmi
Bu videodaki herşeyi yaptigimda başka birşey yüklemem lazimmiMedyaları görmek için kayıt olmalısınız
Sadece kerneli kuracaksınız hocam boot yedeği almayı unutmayın başka bir şeye gerek yok sorun çıkarsa yazın burdayımBu videodaki herşeyi yaptigimda başka birşey yüklemem lazimmi
tamamdır saholunSadece kerneli kuracaksınız hocam boot yedeği almayı unutmayın başka bir şeye gerek yok sorun çıkarsa yazın burdayım
Reis bu attığın videodaki hangi linkleri inderecgiz kernel indirim acamadimSadece kerneli kuracaksınız hocam boot yedeği almayı unutmayın başka bir şeye gerek yok sorun çıkarsa yazın burdayım
Bide bu adamın kullandığı programı nasıl inderecegim anlamadimSadece kerneli kuracaksınız hocam boot yedeği almayı unutmayın başka bir şeye gerek yok sorun çıkarsa yazın burdayım
Kerneli indirdikten sonra twrp den flaşlayın hocamtamamdır saholun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Reis bu attığın videodaki hangi linkleri inderecgiz kernel indirim acamadim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bide bu adamın kullandığı programı nasıl inderecegim anlamadim
Hocam kusura bakmayın baya birşey sordum bu videodaki adamın kullandıği uygulamayı nasıl yüklenir videosu varmiya ben bu konularda cahilim bayaKerneli indirdikten sonra twrp den flaşlayın hocam
Kernel manager ama ben de o uygulama ile ilgili bilgim yok maalesef hocam kerneli düz kullanırdımHocam kusura bakmayın baya birşey sordum bu videodaki adamın kullandıği uygulamayı nasıl yüklenir videosu varmiya ben bu konularda cahilim baya
Hocam grafiklerini telefonun ram'ına göre ayarlamasanız olur böyle şeylerMerhaba bende redmi note5 var 3 gündür pubg mobile de aşırı kasmaya başladı neden kasıyor çözümü varsa nedir
En dusukte oynuyorumHocam grafiklerini telefonun ram'ına göre ayarlamasanız olur böyle şeyler
hocam bende masik 12,1 rom var bu kerneli kursam sıkıntı olurmuMedyaları görmek için kayıt olmalısınız