- Adım
- Ömer
- Cihazım
- Redmi note 4
- Konular
- 0
Redmi note 4 e de bu romu kullanabilir miyim
Snapdragon ise evetRedmi note 4 e de bu romu kullanabilir miyim
Tuş ışıkları için önce fix2 ardından fix dosyasını flashlayin hocam parmak izinde galiba sizden kaynaklı bir problem oldu ben eşimin ve kendi parmak izimizi kaydedebiliyordum tekrardan temiz bir kurulum yapın hocam birde öyle deneyinRomu dün kurdum her şey stabil ve güzel bir şekilde çalışıyor tuş ışıklarına ait fix 2 dosyası flashlanmadı bir türlü ama çok da önemli değildi fakat bu gün karşılaştığım bir sorunu belirteceğim ikinci parmak izini ekleyemiyorum ve ne yaptıysam çözemedim bunun çözümü nasıl olacak bilen var mı? Romu da değiştirmek istemiyorum bence piyasadaki en temiz ve orijinale yakın rom ama şu parmak izi meselesi kıllandırıyor beni bir el atarsanız sevinirim iyi forumlar.Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Redmi Note 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alperen hocam merhaba bu romda hangi kernel kullanıldı acaba bilginiz varmıTuş ışıkları için önce fix2 ardından fix dosyasını flashlayin hocam parmak izinde galiba sizden kaynaklı bir problem oldu ben eşimin ve kendi parmak izimizi kaydedebiliyordum tekrardan temiz bir kurulum yapın hocam birde öyle deneyin
hocam inanin hatırlamıyorum ama stabillik konusunda gayet başaralıAlperen hocam merhaba bu romda hangi kernel kullanıldı acaba bilginiz varmı
şimdi kontrol ettim çalışıyor hocam kendi drive hesabımdaalpereneker hocam indirme linkleri saglammi hala calisiyormu?
Ben kurup yedek almıştım sonra farklı romlar denedim ama şuan yedegim hata veriyor . Yeniden yüklemek için link varmı? Ayriyeten arşiviyecegim bu romu
Hatırladığım kadarıyla Lineage Kernel var. Vakıfbank için kernel değiştirmeniz gerekecek. Ethereal Kernel V21 bu romda gayet stabil çalışıyor, Vakıfbankta sıkıntı çıkarmaz.Alperen hocam merhaba bu romda hangi kernel kullanıldı acaba bilginiz varmı
Sıkıntı yok hocam arşive aldım bakalım önce üstteki yeni port romu deneyimlicem sıkıntı olursa stabil olana kadar sizin romda kalıcı olalım.hocam inanin hatırlamıyorum ama stabillik konusunda gayet başaralı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şimdi kontrol ettim çalışıyor hocam kendi drive hesabımda