- Adım
- aydın
- Cihazım
- xiaomi mi8
- Meslek
- matbaa
- Konular
- 3
tamam hocam at ben sana yollarım işini görsünCok iyi olur hocam pm atıyorum.
tamam hocam at ben sana yollarım işini görsünCok iyi olur hocam pm atıyorum.
türkiyeden satan birini buldum siparişimi verdim hocam sağolasınbir öneri
bi şekilde cihazı ayağa kaldırın... ister kendiniz isterseniz de satın alarak bu kabloya sahip olun
ben AE de gördüm.. ilk çıkan kırmızı kablo ve butonlular aşırı kaba.. şimdi yeni çıkanlar daha sexyyyy
eleman mikro uç kısmında.. plastik içine buton koymuş... o butona basınca malum +data ve ground kısa devre oluyor.. hem mini hemde görüntü hoş
deep flash cable diye aratınca çıkıyor.. fiyatları da 6.44USD civarında... alırken ençok sipariş verilmiş ve sonrasında feedback paylaşılan olandan alın.. tabiki önce feedback leri okuyun. özellikle rus ve ispanyollar kutu açılımı dahil resim ekliyorlar
hattaLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir... eleman ların feedbacklerini de iyi okuyun
Fastboot a giriyor mu cihaz? Giriyorsa aşağıda linkini verdiğim konudaki dosyayı indirip çalıştırın EDL mode girecek telefon, sonra istediğiniz romu kurun miflashtool ile.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
selamlar
benim cihazda aynı durumda ama 9008 olan modda duruyor. Sadece sarj almıyor, ledlerde ışık yok, kabloyu cıkarıp takınca PC den ses cıkıyor. miflash tool ıse mıssed hello screen uyarısı verıp yapmıyor hıc bır sey. cıhaz tepkı vermıyor tuslara basınca
hocam türkiyede kim satıyor o kabloyu banada lazımdatürkiyeden satan birini buldum siparişimi verdim hocam sağolasın
hocam türkiyede kim satıyor o kabloyu banada lazımdatürkiyeden satan birini buldum siparişimi verdim hocam sağolasın
Güncel cihazlarda o kablo işlevsiz. Boşuna para vermeyin. Sorununuzu yazın çözğm üretelim.hocam türkiyede kim satıyor o kabloyu banada lazımda
[doublepost=1523634017,1523633978][/doublepost]
hocam türkiyede kim satıyor o kabloyu banada lazımda
hocam ne olur ne olmaz diye o kabloyu almak istiyorum.cihazda sorun yok çok şükürGüncel cihazlarda o kablo işlevsiz. Boşuna para vermeyin. Sorununuzu yazın çözğm üretelim.
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi