Haber Redmi Note serisi satışları 140 milyonu aştı

Xiaomi'nin alt markası olan Redmi, Note serisi ile dünyada büyük bir saygınlığa ulaştı. Bir hayli sevilen akıllı telefon serisinin satışı 140 milyonu aştı. Redmi Genel Müdürü Lu Weibing, Omdia tarafından açıklanan bu veriyi doğruladı.

Redmi Note serisi uygun fiyatlıyla ve amiral gemisi özellikleriyle bir hayli dikkatleri çekiyor. Uygun fiyata sahip olup bu özellikleri gören kullanıcıların neredeyse ilk tercihi hale gelen akıllı telefon serisi dünya çapında 140 milyondan fazla sattı. Redmi Note serisi satışları, Xiaomi internet sitesi Mi.com adresinde 2019 yılının dördüncü çeyrek verileri sonucu olarak 110 milyon adet olarak görünüyor. Omdia tarafından yayınlanan ve Redmi Genel Müdürü Lu Weibing tarafından doğrulanan verilerin yakın zamanda internet sitesinde eklenmesi bekleniyor.

Redmi Genel Müdürü Lu Weibing yaptığı açıklamada Redmi'nin satışlarını bu kadar yükseltmesindeki sebebi açıkladı. 1000 yuan (150 dolar) fiyat etiketiyle satılan bu özellikler ve özellikleri şeffaf bir şekilde açıklamasıyla birlikte kullanıcıların rakiplere bakmaya gerek duymadığını belirtti.

 
Üst Alt