Hindistan romunu bekliyorum bende
Xiaominin orijinal arama mesajlasma arama kaydetme vs var çok stabil
Merhaba,
Yeni 12.5.1.0 sürümü yaklaşık 2 gündür deneme amaçlı sıklıkla kullandım, iyi yönleri olduğu kadar ufak tefek kötü yönleri de olmasına rağmen kararlı ve stabil bir sürüm olduğunu söyleyebilirim. görebildiklerini aşağıda tek tek yazıyorum ve elbet gözden kaçırdıklarım da mutlaka olacaktır.
1- bu sürümde pil çabuk bitmeye başladı. uygulama kullanırken olsun, oyun oynarken olsun çabuk azalmaya başladı. bu arada kurulumu yaptıktan sonra hard reset ATMADIM bilginiz olsun.
2- ayarlar-geliştirici seçeneklerde "POWER MONITOR" yani telefonun FPS değerini görme gelmiş. bunu açtığınızda ekranda ne kadar uygulama oyun açarsanız açın hep üstte gözüküyor ve istediğiniz yere taşıyıp, boyutunu büyütüp küçültebiliyorsunuz.
3- Kullanmadığımız sistem uyglamalarını kaldırdığımızda geri getirmek için ayarlar-uygulamalar kısmına "kaldırılan sistem uygulamaları" diye bir b ölüm gelmiş. kaldırılan sistem uygulamalarını buradan rahatlıkla tekrar yüklenebilmesi için.
4- ayarlar-pil kısmına geldiğinizde, karşımıza pil grafiği çıkıyordu bu grafik kısmını biraz daha geliştirmişler, grafikte kırmızı-mavi-yeşil olarak 3 renk eklemişler ve bunlardan kırmızı renk olan pilin hangi zamanda çok kullanıldığını, mavi renk olan pilin hangi zamanda az kullanıldığını ve yeşil renk olan ise pilin hangi zamanda şarj edildiğini gösterdiğini anlatmak için güzel olmuş.
Şimdilik görebildiklerim bu kadar, pil hariç stabiliteden, oyun performansından, uygulama açılma-geçiş performansından memnunum diyebilirim.
Kamera kımına göz atamadım genellikle uygulama ve oyun odaklı bir kullanım gerçekleştirdim, bilginiz olsun.
Herkese mutlu günler dilerim...