- Adım
- ...
- Cihazım
- Xiaomi Mi6
- Meslek
- Fotoğrafçı
- Konular
- 27
Evet Amazon.com.tr hakkında çok iyi şeyler duydum. Ancak dikkat edilmesi gereken nokta satıcının Amazon olması. O zaman sıkıntı olmuyor. Geri iade konusunda en sorunsuz orası gözüküyor.
Hardware Plus geçen gün canlı yayın yapmıştı. Orada onlara garantisi en iyi olan telefon hangisi demiştim. Onlar genel olarak Huawei'nin olduğunu söylemişlerdi. Şikayetvar sitesinden baktığımda onların geri dönüşü ve çözüm oranlarının çok iyi olduğunu gördüm. Açıkçası P40 Lite donanım olarak da çok iyi. Batarya, 40W hızlı şarj, kamera kalitesi falan ancak google servisleri direk gelmiyor ve kimisi kurmak sorun değil derken kimisi sakın almayın diyebiliyor. Yoksa alıp geçeceğim.
Evet şu an 9S fiyat performans olarak gözüküyor. Note 9 serisinin hepsinde sıkıntılar olabiliyormuş. Xiaomi sıkıntılı serileri bulup geri toplatabilseydi keşke. Açıkçası sadece kamera tozlanması değil aynı zamanda yazılım sıkıntıları da gözümü korkutuyor.
Belki biraz daha bekleyip miui 12'nin gelmesiyle ve zaman içinde yeni serilerde tozlanmaya karşı önlem aldıktan sonra belki de telefon almak daha iyi olacaktır.
Yazılım sıkıntısı bir şekilde halledilir ama donanım sıkıntıları gözümü korkutuyor gerçekten. Satıcı Amazon olan note 9s var görünüyor fiyatıda normalde göre uygun bakalım hayırlısı ne yapacağım bilmiyorum. Hangi seride hangi problem var bilmiş olsal keşke ona göre hareket ederdik birde sorun kamera olunca serviste içi açılınca falan ilk halini tutmuyor asla. Kendime almış olsam Huawei düşünürdüm ama kardeşime alacağız o yüzden Samsung veya Xiaomi harici pek sıcak bakmıyor. En son çare Samsung m31 alacağız sanırım.