- Adım
- Samet
- Cihazım
- Redmi Note 9S
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 106
rica ederimteşekkürler, hallettim.
rica ederimteşekkürler, hallettim.
Bu redmi note 9s trxm dimi bricklemeyelim telefonuönce stock rom dosyasını indirin
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
sonra linkteki adımları uygulayın...
Uygulama - Mi Flash [ Türkçe ] ve Fastboot Rom Kurulumu
Mi Flash [Türkçe] Mi Flash 2018.5.28.0 sürümünü içermektedir Uygulamanın kendim tarafımdan önemli kısımları Türkçe çevirisi yapılmış ve denenmiştir Miflash Türkçe ile Fastboot Rom Nasıl Kurulur BOOTLOADER kilidi açık olmalıdır. Windows 64 bit işletim sistemine ve Usb 2.0 usb portuna...forum.miuiturkiye.net
Bide MIUI 11 miBu redmi note 9s trxm dimi bricklemeyelim telefonu
9s miui12Bu redmi note 9s trxm dimi bricklemeyelim telefonu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bide MIUI 11 mi
İşte bize stock MIUI 11 sürümü lazım çünkü MIUI 12 bütün kötü özellikleri getirdi9s miui12
kamera toz almadı evde 2 tane 9s var hatta kuzenimde pro modeli var onda da sorun yok ama ahize tozlaniyormerhabalar arkadaşlar, iyi forumlar.
cihazım note 9s bu cihazı alalı yaklaşık 2 ay oluyor, internette bir sürü efsane dolanıyor kamerası toz alıyor vs. diye uzun süre kullanan varsa cihazın kamerası toz alıyor mu almıyor mu bilgilendirebilir mi rica etsem? bir de telefonun ahize kısmı çok büyük kılıfla kullanmaya kalksam bu sefer de içine toz doluyor bu konuda yapmam gereken şey inanın ne bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Eylülden beri kullanıyorum bir sorun olmadı. Kutusundan çıkan kılıfla kullanıyorum kameranın çevresine ve ahizenin oraya çok toz biriktiriyor ama içine girmedimerhabalar arkadaşlar, iyi forumlar.
cihazım note 9s bu cihazı alalı yaklaşık 2 ay oluyor, internette bir sürü efsane dolanıyor kamerası toz alıyor vs. diye uzun süre kullanan varsa cihazın kamerası toz alıyor mu almıyor mu bilgilendirebilir mi rica etsem? bir de telefonun ahize kısmı çok büyük kılıfla kullanmaya kalksam bu sefer de içine toz doluyor bu konuda yapmam gereken şey inanın ne bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim