- Adım
- Yusuf
- Cihazım
- Note 9S
- Konular
- 7
IMEI repair işleminden sonra band20 giden cihaz var mı
IMEI repair işleminden sonra band20 giden cihaz var mı
EU rom custom olan mı, global eu dediğiniz mi?Bende eu rom yüklü şu an indiriyorum Güncelleme ayın 18 inde gelmiş.
hocam ben repair işlemini kendim yaptım yapmak isterseniz dosyaları gönderebilirim. band 20 yi de tarif ederseniz kontrol edeyim bende uçtu mu bilmiyorumIMEI repair işleminden sonra band20 giden cihaz var mı
teşekkür ederim. O romda Widevine sertifikasına bakarmısınız L3 mü? DRM Info uygulamasıyla bakabilirsiniz.Custom olan eu. Xiaomi.eu sitesindeki rom.
Bende L3 globalde de böyleydi, magisk yada twrp zip bişiler denicem düzeltmek için.L1 yazıyor.
Nasıl yeni gelen güncellemede herhangi bir sorun varmı benimde bootloader kilidim yarın açılacak ben 11.0.8 sürümünü indirdim hazır bekliyorum sorunsuzsa direk yeni sürümü yüklüyeyimİlginç, hoş benim Netflix ile işim yok. Şu an 11.0.10.0 güncellemesi yükledim eu romdayım (eu 5 gün arayla iki güncelleme aldı) rootlu ve magisk kurulu. Tekrar kontrol ettim L1 olarak görünüyor hala.
Teşekkür ederim evet eu yüklüyeceğim 11.0.8 sorunsuz diye okudum o sürümü yüklemeyi düşünüyorum sorunsuz ise direk güncel olan 11.0.10 yüklüyeyim güncel sürümde herhangi bir hata ile karşılaştınız mı?11.0.10.0 eu sürümü BL açık magisk ile rootlu. Öncesinde de L1 idi şimdide L1.
Ayrıca bl açtı iseniz globalden kurtulun eu rom yükleyin.
Sağ baş parmak kullanıyorum çok rahat .hatta şöyle söyliyim Samsung s9 kullanıyordum bundan önce ondan çok daha çabuk algılıyor parmak iziniBu cihazı kullananlar.
Yan parmak okuyucu dan memnunmu
pratikmi kullanımı?
Nasıl kullanıyorsunuz? sağ el baş parmak, sol el işaret parmağımı? Yada nasıl?